ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Κατέκτησαν τον τίτλο οι Αγγελόπουλοι!

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο διπλό σκιφ Ανδρών πανηγύρισαν οι Κωπηλάτες του Ολυμπιακού.

Πρωταθλητές Ελλάδας στο διπλό Σκιφ Ανδρών αναδείχθηκαν ο Διονύσης και ο Βασίλης Αγγελόπουλος, με την 1η θέση που κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στον Σχοινιά. Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μοναδική επιτυχία για το τμήμα Κωπηλασίας του Ολυμπιακού, που διακρίθηκε στη διοργάνωση.

 

Αναλυτικά ο απολογισμός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:

Πρωταθλητές Ελλάδος στο διπλό σκιφ ανδρών  οι Αγγελόπουλος Διονύσης – Αγγελόπουλος Βασίλης

Αργυρό Μετάλλιο στο σκιφ Ανδρών – Αγγελόπουλος Βασίλης

Χάλκινο μετάλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών- Αγελλόπουλος Βασίλης

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα για την ομάδα μας είναι τα εξής:

5η θέση στο διπλό σκιφ ανδρων ελαφρών βαρων- Ευκαρπιδης Ηλίας  Βενεκες Γιώργος

5η θεση στο διπλο σκιφ νεων γυναικών- Κοντραφουρη Νεφέλη, Οικονομοπούλου Ασπασία

6η θεση στο διπλο σκιφ γυναικων -Κοντραφουρη Νεφέλη Μπαλαχταρη Δεσποινα

6η θέση στο σκιφ Ανδρων Γεράρδης Νίκος

1χ Ανδρών 7η θέση-(Κοροβέσης Γιώργος)

1χ Εφήβων 7η θέση (Ευκαρπίδης Ηλίας)

2χ Εφήβων 10η θέση (Κοντραφούρης Κων/νος-Βενεκές Γιώργος)

4χ Νεανίδων 12η θέση (Χατζή Βένια-Σταματέα Μαρία-Μπαλαχτάρη Δέσποινα-Παττά Εύα)

Μεγάλος άτυχος της αποστολής ήταν ο Βαγγέλης Στυλιανουδάκης ο οποίος κατά την διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε στην μέση του εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών . Ο αθλητής μας ήταν ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του.  Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

Ο Προπονητής του Αγωνιστικού Τάκης Λίβανος δήλωσε τα εξής: «Οι αθλητές μου έκαναν το καθήκον τους και πήραν το πρωτάθλημα σε αντίξοες συνθήκες,  τους ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Η Αρχηγός αποστολής Σοφία Κοντραφουρη από την πλευρά της τόνισε: « Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την άριστη διεξαγωγή των αγώνων.  Η ομάδα μας συμμετείχε με 16 αθλητές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό , έχουμε δουλειά ακόμη και με την επιστροφή μας ετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα στην Καστοριά παίδων κορασίδων

Ο Προπονητής της Ακαδημίας Τάσος Μαρίνος εστίασε στην μαχητικότητα των παιδιών: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση και την μαχητικότητα των παιδιών. Ήταν όλοι τους εξαιρετικοί, έχουμε φτιάξει μια ομάδα η οποία είναι ανταγωνιστική σε όλες τις κατηγορίες.  Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ανάλογες εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα των παίδων κορασίδων.

Ο Έφορος της ομάδας Κ. Τάσος Βουγίδης επεσήμανε τα εξής: «Εξαιρετική οργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο Κον Καρρά .Αγωνιστικά είμαι ικανοποιημένος από όλους τους αθλητές. Θέλω να δείξουν την ίδια αγωνιστικότητα και στους υπόλοιπος αγώνες που έρχονται».

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button