ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπεν ο ακούραστος!

Παρά το γεγονός ότι ο 25χρονος διεθνής Κομοριανός επιθετικός του Ολυμπιακού έχει ξεκουραστεί ελάχιστα, απέναντι στην Παρτιζάν ανέδειξε πτυχές της ποιότητάς του και της εκτελεστικής του δεινότητας.

 

Σε παίκτη ειδικών αποστολών και «πολυεργαλείο» αποδεικνύεται για τον Ολυμπιακό ο Μοχάμεντ Μπεν.

Ο 25χρονος Κομοριανός επιθετικός απέναντι στην Παρτιζάν ανέδειξε πτυχές του πλούσιου ταλεντου και ποιότητας του και με τα δύο πανέμορφα σε σύλληψη κι εκτέλεση τέρματα, οδήγησε τον Θρύλο στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Σερβίας με 3-1, που τον φέρνει με το …ενάμιση πόδι στα πλέι – οφ του Champions League

Επίσης, με τη συνολική του παρουσία, «εξαργύρωσε» στον υπέρτατο βαθμό την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Μπέσνικ Χάσι, πανηγυρίζοντας τα δύο πρώτα του τέρματα με τους «ερυθρόλευκους» στο ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι κι απέδειξε ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές να ηγηθεί στην εμπροσθοφυλακή των Πειραιωτών.

Το στοιχείο, που αναγκάζει τους πάντες στον Ολυμπιακό να … τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τα επιτεύγματά του, έχει να κάνει με την συνέπεια που επιδεικνύει ο Μπεν, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μία ιδιαίτερα κοπιαστική σεζόν με τον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Κι όχι μόνο αυτό. Ο κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου φορ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τους «κυανέρυθρους» ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και του απέμεινε ένα διάστημα μόλις 20 ημέρων να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις.

Θυμίζουμε ότι ο Μπεν δεν μετείχε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού  που πραγματοποιήθηκε στο Ζέεφελντ κι ότι ενσωματώθηκε στο δεύτερο στάδιο επί βελγικού εδάφος, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στα νικηφόρα φιλικά απέναντι σε Μαλίν (6-0) και Αλκμάαρ (2-0). Μάλιστα, απέναντι στην ολλανδική ομάδα πέτυχε και τα δύο τέρματα των «ερυθρόλευκων», στέλνοντας τα πρώτα … ξεκάθαρα μηνύματα για το τι θα επακολουθούσε!

Σαφέστατα, πρόκειται για μία ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον Θρύλο, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου με την ταχύτητά του θα μπορεί να βρίσκει κενούς χώρους και να αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες! Όπως συνέβη στο Βελιγράδι….

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button