ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο… παιχνίδι και οι ξένες

Η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού προχωρά χωρίς προβλήματα. Διότι καθημερινά οι «ερυθρόλευκες» ανεβάζουν… στροφές. Αν και οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας κύλησαν με απουσίες. Όμως αυτό αλλάζει. Ήδη άρχισαν από την Παρασκευή οι αφίξεις των αλλοδαπών κοριτσιών της ομάδας. Στο… παιχνίδι και οι ξένες.

Οι ξένες ξεκινούν προπονήσεις

Λοιπόν την Παρασκευή έφτασαν στην Ελλάδα οι δύο πρώτες. Ειδικότερα, η Λετονή Κριστίν Βίτολα και η Σουηδή Αμάντα Κάντζι. Επομένως, οι αφίξεις των ξένων έφτασαν σε ποσοστό 50%. Επιπλέον, την Κυριακή οι «ερυθρόλευκες» περιμένουν την Μπρουκ Γουίλιαμς. Αλλά και την Ζιομάρα Μόρισον τη Δευτέρα. Επιπρόσθετα από τις αρχές της επόμενες εβδομάδες θα μπουν σιγά-σιγά στις προπονήσεις. Αν και όλες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.

Άρα από Δευτέρα οι τρεις πρώτες θα μετέχουν στην προετοιμασία. Κατά συνέπεια, την Τρίτη και η σέντερ της ομάδας. Αυτό σημαίνει πώς από την προσεχή εβδομάδα ο Θάνος Νίκλας θα τις εντάξει στο κανονικό πρόγραμμα. Για την ακρίβεια, στο φιλικό της 9ης Σεπτεμβρίου με την Μπατιπάλια θα κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα. Στο… παιχνίδι και οι ξένες.

Στο… παιχνίδι της προετοιμασίας

Βέβαια, το μεσημέρι του Σαββάτου (2/9) είχε προγραμματιστεί φιλικό με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν επικοινωνία. Στη συνέχεια άλλαξαν απόφαση. Άρα σήμερα δεν θα γίνει τελικά φιλικό, αλλά κοινή προπόνηση. Διότι για να γίνει σωστή δουλειά, ο κόουτς του Ολυμπιακού θέλει να έχει το ρόστερ σε απαρτία. Αξίζει να σημειωθεί πώς η προσαρμογή της Βίτολα θα είναι πιο εύκολη. Μιας και υπάρχει η προηγούμενη θητεία της στις «ερυθρόλευκες». Επομένως, θα ξαναμπεί άμεσα στο κλίμα της ομάδας. Δηλαδή πιο γρήγορα από τις άλλες τρεις που θα χρειαστούν ένα εύκολο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button