ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Βετεράνοι νίκησαν και τη Φίτεσε

Συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού με τις φιλικές αναμετρήσεις που δίνουν. Έτσι, και αυτήν τη φορά -έχοντας ξεπεράσει πλέον τα 600 ματς και συγκεκριμένα είναι 684- αντιμετώπισαν ομάδα του εξωτερικού. Οι Βετεράνοι νίκησαν και τη Φίτεσε.

Άνετη νίκη με τη Φίτεσε

Συγκεκριμένα, οι θρύλοι του παρελθόντος αντιμετώπισαν τους Βετεράνους της Φίτεσε. Ειδικότερα κατάφεραν να νικήσουν μάλιστα με 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι» θυμήθηκαν τις ένδοξες ημέρες τους αγωνιζόμενοι με τη φανέλα του Ολυμπιακού ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Καθώς πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση, έφτασαν σε αυτήν τη φιλική νίκη απέναντι στην ομάδα της Ολλανδίας.

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Καβούρι. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός παρέθεσε δείπνο στην αποστολή της Φίτεσε, στο εστιατόριο του «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο ήταν μία προσφορά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προς τους Βετεράνους. Τα γκολ για τον Θρύλο σημείωσαν οι Λύγκος (2) και Μενδρινός, ενώ εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Λουτσιάνο.

Οι Βετεράνοι που αγωνίστηκαν

Στον αγώνα έλαβαν μέρος οι Αρβανίτης, Πάντος, Κωστούλας, Βαμβακούλας, Ζαραδούκας, Καρασαββίδης, Μπονόβας, Παχατουρίδης, Κοκολάκης, Μενδρινός, Βαΐτσης, Λουτσιάνο, Καλογερόπουλος, Τσιαντάκης, Καλύκας, Λύγκος, Καλύβας, Σιδέρης, Καλαμάρας, Κοτίτσας, Παπασωτηρίου, Σταυρόπουλος, Γλύκας, Κωττάκης, Μαντάσης, Βέλλιος. Προπονητής Χ. Καλτσάς. Παράλληλα, στο γήπεδο ήταν φυσικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Γιώργος Δαρίβας, όπως και οι Γκαϊτατζής, Κελεσίδης, Αγγελής, Μαριόλης, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Νικητέας, Κριμιτζάς, Παναούσης, Σορώτος, Γαϊτανάρος.

Αλλά και οι επί σειρά ετών φροντιστές της ομάδας Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου. Παράλληλα, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο διευθυντής ΕΚΕ Νίκος Γαβαλάς και το μέλος του γραφείου Τύπου, Γιώργος Πλέσσας. Επιπλέον, πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης βραβεύτηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη των δύο ομάδων, όπως και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, από τους «ερυθρόλευκους» Βετεράνους για την προσφορά του στον σύλλογο και τον σύνδεσμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button