ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να κάνουμε πράξη όσα έχουμε πει!»

Το στίγμα του για το επερχόμενο Final-4  της Πόλης έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας.

 

 

Την άποψη ότι οι παίκτες του οφείλουν να καταθέσουν στο παρκέ του «Σινάν Ερντέν» όλα εκείνα τα στοιχεία που τους έχπου καθιερώσει στη συνείδηση της μπακετικής Ευρώπης, εξέφραε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ο τενχικός του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, υπήρξε ξεκάθαρος τονίζοντας ότι αυτό που προέχει, είναι οι παίκτες του να εκτελέσουν στον αγωνισιτκό χώρο, όλα όσα δούλεψαν στις προπονήσεις

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα παιχνίδια που έρχονται. Είναι μια στιγμή που δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Πιο πολύ πρέπει να κάνουμε πράξη μέσα στο γήπεδο όσα έχουμε πει. Η ομάδα έχει δουλέψει σε λεπτομέρειες σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η αυτοσυγκέντρωσή μας, η προετοιμασία μας η πνευματική, ώστε την Παρασκευή να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση» ήταν η αρχική τοποθέτηση του κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας για να προσθέσει ερωτώμενος για το εάν η έκβαση των αγώνω  θα κριθεί από την  οιότητα ή ποιος το θέλει παραπάνω:

«Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Παίζει ρόλο και ποιος το θέλει πιο πολύ, αλλά όλοι το θέλουν πολύ. Πρέπει να το δείξεις και στο παρκέ. Είναι η πνευματική ετοιμότητα, είναι η προσωπικότητα, είναι η εμπειρία, είναι η πίστη στο πλάνο, είναι η εφαρμογή του πλάνο, είναι όλα αυτά μαζί».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button