ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: «Είναι φανταστικό να δουλεύεις στον Ολυμπιακό, μείναμε ενωμένοι!»

Στους τομείς που χάρισαν στον Ολυμπιακό την παλικαρίσια πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου σε βάρος της Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Γιώργος Μπασρτζώκας

Ο Ολυμπιακός έβγαλε καρδιά, πυγμή, αλλά κυρίως απίστευτο μπασκετικό ταλέντο κι ενέργεια και έσπασε για δεύτερη φορά την έδρα της Μπαρτσελόνα κατακτώντας πανάξια το εισιτήριο της πρόκρισης για το Final-4 του Βερολίνου.

Με τον αρχιτέκτονα του θριάμβου και του σπουδαίου αυτού επιτεύγματος Γιώργο Μαπρτζώκα να αφιερώνει εγκωμιαστικά σχόλια στους άμεσους πρωταγωνιστές

«Αξίζαμε την πρόκριση. Δείξαμε το επίπεδό μας σε όλη τη σειρά, παρότι δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Χάσαμε ένα τρίτο ματς από μη σφύριγμα, κερδίσαμε το επόμενο με 34 πόντους και σήμερα δείξαμε χαρακτήρα φτάνοντας δίκαια στην πρόκριση», ανέφερε.

«Κάποιοι έλεγαν πριν 4-5 χρόνια πως θα ήταν όνειρο απατηλό να πάει ξανά μια ελληνική ομάδα στο Final 4. Εμείς το κάναμε τρεις φορές σερί. Αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, περάσαμε από μια δύσκολη διαδρομή, κάποια στιγμή είχαμε ρεκόρ 7-8, αλλά μετά κάναμε έναν φοβερό δεύτερο γύρο, κάναμε κάποιες προσθήκες, μείναμε ενωμένοι και όλο το κλαμπ είναι πάρα πολύ υποστηρικτικό. Είναι ένα περιβάλλον που το απολαμβάνω πραγματικά, είναι φανταστικό να δουλεύεις στον Ολυμπιακό. Είδατε κι εσείς πόσο πίστευε ο κόσμος τη νίκη στο πέμπτο ματς εκτός έδρας κι εμείς τους ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη», πρόσθεσε.
«Έχουμε λίγο διάστημα να ηρεμήσουμε μετά από πέντε παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Θα προετοιμαστούμε βασιζόμενοι μόνο στο μπάσκετ, χωρίς να ασχολούμαστε με παραφιλολογία και τοξικότητα. Είναι σημαντικό που έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4 και θέλω να δώσω συγχαρητήρια, δεδομένου ποιες ομάδες έμειναν εκτός», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button