ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ολυμπιακός σε 6 ευρωπαϊκούς ημιτελικούς!

Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας! Γιατί μόνο αυτός ο σύλλογος προσφέρει ανείπωτες χαρές στα εκατομμύρια οπαδούς του, σε κάθε μήκος και πλάτος της Γης. Όμως, αυτό που συμβαίνει φέτος, δεν είναι απλά πρωτόγνωρο. Διότι είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό! Γιατί έξι διαφορετικές ομάδες του Θρύλου έχει φτάσει στα ημιτελικά διοργανώσεων στην Ευρώπη. Ειδικότερα, οι τρεις εξ αυτών έχουν ήδη περάσει στον τελικό. Επομένως υπάρχει αναμονή και προσμονή για τις άλλες τρεις. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ολυμπιακός σε 6 ευρωπαϊκούς ημιτελικούς!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε 6 φετινούς ευρωπαϊκούς ημιτελικούς

Εξάλλου είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει φέτος. Διότι αφορά 4 διαφορετικά αθλήματα. Καταρχάς στον τελικό έχουν φτάσει τρεις ομάδες του Θρύλου. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα πόλο Γυναικών, η ομάδα χάντμπολ και η ομάδα Νέων στο ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια στους τελικούς του Champions League, του EHF European Cup, αλλά και του Youth League.

Επιπλέον, άλλες τρεις ομάδες είναι ήδη στην 4άδα και θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό. Ειδικότερα, κατά χρονική σειρά, είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το πόλο Ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί πώς για τον ποδοσφαιρικό Θρύλου όλο θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ της 9ης Μαΐου. Αν δηλαδή θα γράψει ιστορία, εφόσον βρεθεί στον τελικό του Europa Conference League. Ακολούθως σειρά έχουν το μπάσκετ στην Euroleague (24/5) και τελευταίο το πόλο Ανδρών στο Champions League (5/6).

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Διεκδικεί ακόμα 4 ευρωπαϊκά τρόπαια!

Εξάλλου, ο σύλλογος έχει ήδη πανηγυρίσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αυτόν της Κ19 στο Youth League. Γιατί τα κορίτσια του πόλο δεν τα κατάφεραν στον τελικό με τη Σαμπαντέλ, στη Βαρκελώνη. Έτσι, οι σημαντικές ημερομηνίες, αν όλα πάνε καλά, είναι οι ακόλουθες:

  • 18 και 25 Μαΐου: Τελικοί EHF European Cup
  • 26 Μαΐου: Τελικός Euroleague
  • 29 Μαΐου: Τελικός Europa Conference League
  • 7 Ιουνίου: Τελικός LEN Champions League

Σχετικά Άρθρα

Back to top button