ΜΠΑΣΚΕΤΝίκος ΑβραμίδηςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οποιος τους υποτιμά…του απαντάνε ΟΠΩΣ πρέπει[videο]

Tον Σκακιστή και την ομαδάρα του ΜΗΝ τους υποτιμάτε.  Απλά -Ομορφα και Μπαρτζωκέικα. . Λίγα λεπτά μετά τη σφαγή της  ομάδας στο Game 3  ένα ήταν σίγουρο . Οτι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ μπορούσε να μην πάει Βερολίνο! Το είχα γράψει και το πίστευα και ιδού τα πειστήρια!

Μία ομάδα που έχει μάθει να μην τα παρατάει. Μία ομάδα που είναι ένα τεράστιο κοινωνικό  φαινόμενο  και το έχει αποδείξει σε κάθε φάση που παίζει με οποιονδήποτε αντίπαλο.  Το περίφημο και περιλάλητο Refuse to Lose.

Με ίσους όρους, ακόμα και όταν δεν βάζει βολές ,ακόμα και όταν επιθετικά κάποιοι παίκτες είναι σε μέτρια και άλλοι σε κακή μέρα, έχουν τον άνθρωπο που στην άκρη του πάγκου θα τους εμπνεύσει  και θα τους δείξει τον δρόμο. Με τον τρόπο του. Με το Bartzokas way. Που έχει χλευαστεί, που έχει κατηγορηθεί επειδή  ,πολύ απλά, κάνει τη δουλειά του και δεν ενοχλεί κανένα.   Εκτός από αυτούς που είχαν μάθει αλλιώς. Αλλά ας μη τους βάλουμε στη γιορτή μας.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ένα ακόμα Φ4 ,τώρα μπροστά του ορθώνεται η μεγάλη Ρεάλ  που πέρσι του πήρε τη μπουκιά απο το στόμα και ίσως τώρα είναι η ώρα  για την εκδίκηση που είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο..

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button