ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφές ουσίας και προσφοράς

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πώς ο Ολυμπιακός κοιτά την αγορά, τα σενάρια δεν σταματούν! Καθώς η ονοματολογία καλά κρατεί. Έτσι πολλές περιπτώσεις έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όμως, αυτή η διαδικασία είναι ό,τι πρέπει για τα καλοκαίρια. Δηλαδή όπως ήταν τα πράγματα, τα παλαιότερα χρόνια. Όταν οι πιο μεγάλοι σε ηλικία περιμέναμε να πάει το πρωί για να πάρουμε εφημερίδα. Αντίθετα όσοι γράφαμε τότε, θέλαμε να έχουν συνέπεια τα άρθρα μας. Μιας και ήταν άλλες εποχές, όπου δεν υπήρχαν τόσες πολλές πληροφορίες μέσω διαδικτύου και το ρεπορτάζ ήταν 100% θέμα αναζήτησης και πληροφοριών. Μεταγραφές ουσίας και προσφοράς.

Τα σενάρια με τις μεταγραφές

Καταρχάς ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο παίκτες. Δηλαδή έναν στην περιφέρεια και έναν μέσα στη ρακέτα. Πλέον, το ζήτημα είναι περισσότερο ποσοτικό, παρά αγωνιστικό ή ποιοτικό. Ακόμα οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναζητούν παίκτες με συγκεκριμένα στοιχεία. Για τις προσθήκες που θα κάνουν. Αν πάρουν παίκτη από άλλη ομάδα της Euroleague, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις αρχές Ιανουαρίου. Επομένως το όνομα του Πάνγκος που κυκλοφόρησε δεν πληροί αυτή την προϋπόθεση.

Επιπλέον, η περίπτωση Πετρούσεφ! Καθώς το θέμα δεν εξαρτάται μόνο από την πλευρά των «ερυθρόλευκων». Επίσης, σίγουρα όχι 100% από τον παίκτη. Βέβαια, οι Σέρβοι αναφέρουν πώς ο φόργουορντ/σέντερ που ανήκει στους Σακραμέντο Κινγκς σκέφτεται την περίπτωση του Ολυμπιακού. Ωστόσο, η ομάδα του έχει προβλήματα με τραυματισμούς στους ψηλούς και τώρα δεν είναι τόσο… ζεστή για να τον αποδεσμεύσει!

Η ουσία και η προσφορά

Το πιο εύκολο είναι να αραδιάσουμε άλλα τέσσερα-πέντε ονόματα. Όμως, έτσι απλά θα αναπαράγουμε σενάρια. Αντίθετα σημασία έχουν η αξιοπιστία και η σωστή ενημέρωση. Ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Αν και μπορεί η εβδομάδα αυτή να φέρει ειδήσεις. Άρα να υπάρξουν εξελίξεις. Όμως η ανάγκη είναι άλλη. Οι νέοι παίκτες να εγκλιματιστούν άμεσα. Αλλά και βοηθήσουν γρήγορα. Καθώς αυτό επείγει.

Ωστόσο είναι άγνωστο αν θα αφορά γκαρντ ή ψηλό. Αλλά το… ένστικτο με οδηγεί σε ένα συμπέρασμα. Για την ακρίβεια πώς πρώτα θα έρθει περιφερειακός. Μιας και, θεωρητικά, εκεί υπάρχει ανάγκη για άμεση προσθήκη. Διότι η επιστροφή του Μιλουτίνοφ στη δράση, δίνει την ευχέρεια στον Μπαρτζώκα να κερδίσει λίγο χρόνο παραπάνω. Δηλαδή να περιμένει λίγο, ειδικότερα για την περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεφ. Μεταγραφές ουσίας και προσφοράς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button