ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εικόνες ντροπής στο κλειστό της Λεωφόρου [vid]

Αθλητές ή αθλήτριες και προπονητές ή προπονήτριες πρέπει να δίνουν, πρωτίστως, το καλό παράδειγμα. Αλλά μερικές φορές η δική τους η στάση μπορεί να προκαλέσει περισσότερο. Καθώς είναι οι πρωταγωνιστές εντός των αγωνιστικών χώρων. Όταν, όμως, είναι με σκηνικά εκτός ματς που αποτελούν το κακό παράδειγμα, τότε θα πρέπει να καυτηριάζεται η στάση τους. Εικόνες ντροπής στο κλειστό της Λεωφόρου.

Εικόνα ντροπής στη Λεωφόρο

Ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, στο μπάσκετ Γυναικών, ανάμεσα σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό έληξε με νικήτριες τις «πράσινες». Επομένως ήταν απολύτως λογικό να έχουν μεγάλη χαρά για την επιτυχία τους. Διότι νίκησαν τον «αιώνιο» αντίπαλο, πέρασαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης και είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αλλά με ό,τι ακολούθησε, αμαύρωσαν τη νίκη τους. Μιας και η στάση και η συμπεριφορά παικτριών και μελών του τεχνικού τιμ είναι κατάπτυστη! Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μιλάμε για ανεπίτρεπτες καταστάσεις και συμπεριφορές.

Πανηγύριζαν με εμετικό σύνθημα!

Καθώς πανηγύριζαν και διασκέδασαν με εμετικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟ κατά του Ολυμπιακού. Δηλαδή κάτι ανεπίτρεπτο για αθλήτριες και μέλη της ομάδας. Ειδικότερα σε ένα ματς γυναικείου μπάσκετ. Αλλά με αυτή τη συμπεριφορά οι «πράσινες» περισσότερο εξέθεσαν τους εαυτούς τους, όπως και τον σύλλογο που εκπροσωπούν.

Είναι εντελώς διαφορετικό να το κάνει ο κόσμος μιας ομάδας και άλλο πράγμα να βλέπει αθλήτριες και μέλη της ομάδας να το διασκεδάζουν. Πόσο δε μάλλον όταν το σύνθημα είναι εμετικό! Επιπλέον είναι ακόμα πιο άσχημο να βλέπεις και παίκτριες που -τώρα είναι στον ΠΑΟ -φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, να συμμετέχουν σε αυτό το κατάπτυστο σκηνικό! Εικόνες ντροπής στο κλειστό της Λεωφόρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button