ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Delete στα τωρινά και restart ξανά

Την Πέμπτη το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» είδαμε ένα ακόμα ματς του Ολυμπιακού όπου η ομάδα εμφάνισε τις φετινές της παθογένειες. Ειδικότερα πολλά λάθη, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και συνολικά. Με αποτέλεσμα η Φράιμπουργκ να νικήσει 3-0. Ακόμη και ο προπονητής της, ο Στράιχ, δήλωσε μετά το ματς πώς δεν το περίμενε. Εξάλλου, για όσα συνέβησαν ευθύνη έχουν και ο Κορμπεράν και οι παίκτες. Αλλά το ματς πέρασε και πρέπει όλοι να κοιτάξουν μπροστά. Delete στα τωρινά και restart ξανά.

Επειγόντως delete στα τωρινά

Το θέμα είναι πώς πολλά πήγαν στραβά. Αρκετές λανθασμένες φάσεις και καταστάσεις. Διότι και ο προπονητής και οι παίκτες του είχαν μια πολύ κακή βραδιά. Όντως ο κόουτς έκανε λάθη στον τρόπο που κατέβασε τον Ολυμπιακό. Επίσης οι παίκτες του, στην πλειοψηφία, υστέρησαν. Κατώτεροι των περιστάσεων. Για το λόγο αυτό το ματς έληξε 0-3. Με άλλα λόγια, αυτό που λείπει από την ομάδα είναι η ταυτότητα του νικητή. Το νεύρο. Το πάθος. Η αποφασιστικότητα.

Πέρα από αυτό, προβληματίζει περισσότερο είναι η εικόνα. Όμως πρέπει να αλλάξει άμεσα και θα αλλάξει. Γι’ αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ό,τι έπρεπε από την πλευρά του. Ήρθαν στην ομάδα παίκτες που θα βελτιώσουν πολύ το αγωνιστικό της πρόσωπο. Μαρσέλο, Χάμες, Μπακαμπού, Σαμασέκου, Κασάμι. Λοιπόν, σύντομα θα είναι όλοι διαθέσιμοι. Με άλλα λόγια θα μπουν στην ομάδα και θα συμπαρασύρουν τους… παλιούς. Delete στα τωρινά και restart ξανά.

Επιβάλλεται το restart ξανά

Την Κυριακή υπάρχει ένα πολύ σημαντικό και καθοριστικό ματς. Απέναντι στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο του. Ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος. Επομένως, η ομάδα οφείλει να δείξει χαρακτήρα. Μετά υπάρχει διακοπή και αρκετός χρόνος. Για να δουλέψει η ομάδα. Ώστε να αλλάξει ό,τι χρειάζεται. Να ενσωματωθούν οι τελευταίες μεταγραφές. Ακολούθως να κάνει ο Ολυμπιακός ένα restart ξανά.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν είναι εύκολη αυτή η διαδικασία. Αλλά χρειάζεται υπομονή. Όπως και πίστη και στήριξη στην ομάδα. Διότι όλα μπορούν να φτιάξουν. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ιστορικά έχει τον τρόπο να ανατρέψει αντίστοιχες καταστάσεις. Μιας και έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί πώς στη διακοπή η ομάδα θα δουλέψει σωστά. Μετά θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Γιατί δυνατότητες υπάρχουν.

Υ.Γ. 1 Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την καταπληκτική παρουσία και στήριξη του κόσμου. Για το λόγο αυτό, πρέπει όλοι στην ομάδα να δώσουν το κάτι παραπάνω από εδώ και πέρα.

Υ.Γ. 2 Θέμα προπονητή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αλλά στον Ολυμπιακό όλοι κρίνονται καθημερινά, ανάλογα με την εικόνα και τα αποτελέσματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button