ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλλαγή ώρας στον πέμπτο τελικό με τον ΠΑΟ

Για τις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής μετατέθηκε ο προγραμματισμένος πέμπτος τελικός «αιωνίων» για το Μπάσκετ Γυναικών που θα κρίνει τον τίτλο του φετινού Πρωταθλητή.

Μετατέθηκε κατά μιάμιση ώρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί η ώρα διεξαγωγής του πέμπτου και καθοριστικότερου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση, που θα γίνει στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ θα αρχίσει στις 13:30 και όχι στις 15:00, προκειμένου να μην είναι κοντά και στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ολυμπιακού και Λαμίας.
Η σειρά των τελικών είναι στο 2-2, καθώς οι δύο ομάδες έχουν αξιοποιήσει ως τώρα στο έπακρο την έδρα τους. Ο πέμπτος τελικός θα κρίνει αν ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει τα σκήπτρα ή αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να ολοκληρώσει το νταμπλ.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 5η αγωνιστική της Γ’ Φάσης Play Off (τελικοί) του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, της 28/04/2024 αντί ώρας 15.00, θα διεξαχθεί στις 13.30, στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button