ΜΠΑΣΚΕΤΝίκος ΑβραμίδηςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

2-3 μέσα στην Καταλωνία!![video]

Για τη σφαγή αλά Γαλλικά διαβάζετε σε προηγούμενο άρθρο. Εδώ θα διαβάσετε τα …προσεχώς.  Ενας γραφικός διαιτητής από την Γαλλία που θέλει να το παίζει Macho man  και να είναι πρωταγωνιστής αποφάσισε με τα σφυρίγματα του, ένα παιχνίδι Play off της Ευρωλίγκα ,δεν θα αφήσει εκτός τον Ολυμπιακό.

Μέσα απο όλα όσα πέρασε αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι με την πλάτη στον τοίχο της βγαίνει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.. Αυτό το …Refuse to lose  που λένε και στο χωριό μου.

Ο  τρόπος με τον οποίο έχασε ο Ολυμπιακός το Game 3  είναι και αυτός που θα τον βοηθήσει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα σπάσει έδρα σε  5ο ματς στην ιστορία της Ευρωλίγκα.

Το να χάσεις ένα ματς δεν είναι κακό ,αλλά πολλές  φορές πονάει ο τρόπος. Και για να είμαστε δίκαιοι. Μπορούσε ο Ολυμπιακός να το πάρει νωρίτερα  το ματς ; Σαφώς. Ισως έκανε λάθη ο Μπαρτζώκας. Ναι !  Ξέχασε Κανααν και Πίτερς ενώ ίσως έπρεπε να βάλει και για κάποια λεπτά τον Μιλουτίνοφ.  Ομως τελικά όλα κρίθηκαν απο ένα σφύριγμα. Ενός κακού διαιτητή. Που θέλει να το παίζει …πρωταγωνιστής.

 

Πάμε, όμως,  στα προσεχώς. Η στεναχώρια οφείλει ΚΑΙ θα χαλυβδώσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες  του Μπαρτζώκα που έχουν μάθει στα δύσκολα.

Το ΣΕΦ, την Μεγάλη Πέμπτη, πρέπει και οφείλει να είναι γεμάτο  για το 2-2…Και απο κει και πέρα ,Βαρκελώνη.  Η ομάδα του Γκριμάου δεν είναι  καλύτερη από αυτή του Μπαρτζώκα χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει καλούς παίκτες. Ο ίδιος ο Γκριμάου δεν είναι καλύτερος από τον “Σκακιστή”. Απλά υπάρχουν μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες σε άμυνα και επίθεση που θα πρέπει να φτιαχτούν και είμαι σίγουρος ότι ο air pap θα είναι εκεί για να δώσει την ώθηση και να γράψει ιστορία.

Θρύλε ΜΠΟΡΕΙΣ το 2-3 μες την Καταλωνία.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button