ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βάζει πλώρη για τα …. αστέρια!

Στην πύρινη έδρα του ο Ολυμπιακός «σφραγίζει» την πρόκρισή του στα πλέι – οφ του Champions League απέναντι στην Παρτιζάν (21:45 – NS2).

 

 

Πανέτοιμος να ολοκληρώσει την …δουλειά και να πανηγυρίσει μία πανάξια πρόκριση απέναντι στην Παρτίζαν είναι ο Ολυμπιακός (21:45 – NS2)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, που προέρχονται από την εμφατική τους νίκη στο Βελιγράδι με 1-3 ρίχνονται στην μάχη της πρόκρισης με φόντο το εεισιτήριο για τα πλέι – οφ του Champions League

Οι παίκτες του Μπέσνικ Χάσι όλο αυτό το διάστημα που ακολούθησε της εκτός έδρας νίκης επί των «μελανόλευκων» δούλεψαν αρκετά σκληρά και με καμία διάθεση εδησυχασμού, έχοντας το μαυλό τους αποκλεισιτκά στην επίτευξη του στόχου της πρόκρισης.

Έτσι, η αποψινή βραδιά θα βρει τους «ερυθρόλευκους» μπροστά στο ένθερμο κοινό τους να τα δίνουν όλα, ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εκεί, όου θα επιζητήσουν επίσης σε διπλά παιχνίδια την επιστροφή τους στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά το περυσινό τους διάλειμμα.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Μπέσνικ Χάσι είδε τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αλεξί Ρομάο και Θανάση Ανδρούτσο να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση και να φωνάζουν ετοιμοπόλεμοι για τις ανάγκες της κρίσιμης αναμέτρησης

Στα αξιομνημόνευτα περνάει το γεγονός ότι στην αποστολή επιλέχθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Γιάγκος Βούκοβιτς και Χρβόγιε Μίλιτς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους με τα «ερυθρόλευκα».

Αντίθετα, εκτός πλάνω έχει τεθεί ο Πάπε Αμπου Σισέ, λόγω ενός σφιξίματος στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά., όπως φυσικά και οι Παναγιάτης Ταχτσίδης, Αλμπέρτο Μποτία.

Την 21μελή αποστολή του Θρύλου απαρτίζουν οι εξής:

Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Καρίμ, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button