ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ζητάμε μνήμη και δικαίωση»

Εκατό χρόνια πέρασαν από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και οι μνήμες παραμένουν και οι νέες γενιές τιμούν τους χιλιάδες Έλληνες του Πόντου που έχασαν τη ζωή τους.

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε και στο μήνυμα του Βασίλη Τοροσίδη.

«Κάθε χρόνο επανερχόμαστε και κάθε χρόνο ζητάμε, όχι εκδίκηση, αλλά μνήμη και δικαίωση των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών Ελλήνων του Πόντου. Αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, της γενοκτονίας, δηλαδή της συστηματικής εξόντωσης και εκτοπισμού ενός ολόκληρου λαού, που μέχρι και σήμερα δυστυχώς συναντά αρνητές… Θέλουμε να θυμόμαστε και θέλουμε να θυμούνται όλοι, να μην ξεχαστεί, για να μην επαναληφθεί ποτέ και εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου… Είμαστε αυτοί που επέζησαν…»

View this post on Instagram

Κάθε χρόνο επανερχόμαστε και κάθε χρόνο ζητάμε, οχι εκδίκηση, αλλά μνήμη και δικαίωση των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών Ελλήνων του Πόντου. Αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, της γενοκτονίας, δηλαδή της συστηματικής εξόντωσης και εκτοπισμού ενός ολόκληρου λαού, που μέχρι και σήμερα δυστυχώς συναντά αρνητές… Θέλουμε να θυμόμαστε και θέλουμε να θυμούνται όλοι, να μην ξεχαστεί, για να μην επαναληφθεί ποτέ και εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου… Είμαστε αυτοί που επέζησαν….

A post shared by Torosidis35 (@vasilistorosidis35) on

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close