ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζητάει επανάληψη του αγώνα η Κηφισιά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των βορείων προαστίων ζητάει την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’.

 

 

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε η σαββατιάτικη (7/1) αναμέτρηση του Ολυμπαικού Β’ κόντρα στην Κηφισιά για το πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Με τους  «ερυθρόλευκους» να εκφράζουν τρομερά  παράπονα από την διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου, με αποκορύφωμα την αυστηρή αποβολή του Κωστή.

Με την διοίκηση της Κηφισιάς μέσω ανακοίνωσή της να  ζητάει την επανάληψη του αγώνα, χωρίς το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πιστή στην πάγια θέση της για τήρηση του fair play, η ΠΑΕ Κηφισιά ζητά την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’ δίχως αριθμητικό πλεονέκτημα γιατί θεωρεί πως οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Παρά το γεγονός πως οι τρεις βαθμοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μείζονος σημασίας στην τεράστια προσπάθεια που κάνουμε τη φετινή σεζόν για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου, ως σύλλογος παραμένουμε πάντα ξεκάθαροι σε ζητήματα που αφορούν το “ευ αγωνίζεσθαι” και το καλό του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης, κ. Αριστείδη Βάτσιο, και με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Κηφισιά ουδέποτε πήρε θέση ή επιχείρησε την αξιολόγηση οποιουδήποτε αξιωματούχου διαιτησίας, αλλά αναγνωρίζοντας παράλληλα την αναταραχή που προκλήθηκε και σεβόμενη απόλυτα το μέγεθος της ομάδας του Ολυμπιακού, θεωρεί πως η αξιολόγησή του συγκεκριμένου διαιτητή έγκειται στα αρμόδια θεσμικά όργανα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button