ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Zιλέ vs Ρανιέρι

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ είναι τυπικά και ουσιαστικά παίκτης του Ολυμπιακού με τον  Βέλγο άσο να πετάει “καρφιά” εναντίον του Κλάουντιο Ρανιέρι ,λέγοντας πως η μη συμμετοχήτου, ως βασικού στην αναμέτρηση της Νάντ με τη Λιλ ήταν αυτή που έκανε ακόμα πιο εύκολη την απόφαση του να έρθει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Σας ενημερώνω ότι εγκαταλείπω την Ναντ για να μεταγραφώ στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την οικονομική προσπάθεια που κατέβαλλε για να πληρώσει για μία μεταγραφή ενός παίκτη στην ηλικία μου. Ευχαριστώ επίσης τη Ναντ που δέχθηκε την αναχώρηση μου, παρά την βούληση της διοίκησής της.

Θα ήθελα κυρίως να απολογηθώ δημόσια μπροστά στον πρόεδρο Κιτά που τον απογοήτευσα, που τον πίεσα να δεχθεί την μεταγραφή μου και στον οποίο έδωσα την εντύπωση ότι πηδάω από το καράβι που με δέχθηκε με μοναδικό σεβασμό σε μία στιγμή που ίσως είχαν ανάγκη από μένα. Κύριε πρόεδρε είστε ένας άνθρωπος του λόγου, καμία φορά δύσκολος, αλλά κυρίως ένας μεγάλος ηγέτης για την ομάδα σας.

Το ότι έμεινα στον πάγκο απέναντι στην Λιλ στον αγώνα της Κυριακής ήταν ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα από τον κύριο Ρανιέρι, το οποίο δεν μπορώ να αποδεχθώ στην ηλικία μου.

Από τη στιγμή που ήρθα στη Ναντ αγωνίστηκα ως βασικός στο 100% των αγώνων της και ως ένας μαχητής που είμαι δεν μπορώ να ανεχθώ να κάθομαι στον πάγκο! Η επιλογή του κυρίου Ρανιέρι ήταν καθοριστική στην απόφαση μου να εγκαταλείψω την ομάδα. Εύχομαι τα καλύτερα στη Ναντ για το μέλλον».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button