Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Υπολογίζω σε όλους τους παίκτες»

1580313

Ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος ζητώντας από όλους να είναι σε διαρκή εγρήγορση.

 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την φρενήρη του κούρς στη φετινή Basket League επικρατώντας εκτός έδρας των Τρικάλων με 60-81 και πέτυχε την ένατη διαδοχική του νίκη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος τόσο απότην επιβλητική νίκη, όσο και από την εμφάνιση των παικτών του, κάνοντας ειδική μνεία στον Γιάννη Αθηναίου.

«Σημαντική νίκη για εμάς, παίξαμε καλό μπάσκετ, παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε. Τα Τρίκαλα στην έδρα τους έχουν καλή παραγωγικότητα, εμείς είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα, στις νίκες που είχαν κάνει τα Τρίκαλα είχαν 44% στα τρίποντα, εμείς το περιορίσαμε αυτό, πήραμε μια ικανοποιητική διαφορά και την κρατήσαμε ως το τέλος. Πήραμε μια νίκη έχοντας περιθώριο να ξεκουράσουμε ορισμένους παίκτες. Είχαμε και το απρόοπτο με τον Μάντζαρη στο ζέσταμα που αισθάνθηκε ένα τράβηγμα, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και τον προφυλάξαμε. Ξεκουράσαμε τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη και όσοι αγωνίστηκαν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και ακολούθησαν το πλάνο μας»,  τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, για να θέσει τους πάντες σε κατάσταση ετοιμότητας:

«Δεν μιλάω εύκολα για κάποιον παίκτη ξεχωριστά, αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον Γιάννη Αθηναίου. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Και αμυντικά και επιθετικά. Το έχω πει πάρα πολλές φορές πως όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, υπολογίζω σε όλους τους παίκτες και πρέπει όλοι τους να είναι έτοιμοι πάντα και ο Γιάννης σήμερα ήταν απόλυτα έτοιμος. Θέλω να ευχαριστήσω τα Τρίκαλα για τη φιλοξενία και όλη την καλή διάθεση που έδειξαν απέναντί μας και χθες και σήμερα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button