ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Υπάρχουν φίλαθλοι που είναι από την πρώτη μέρα δίπλα μας καθημερινά»

Προσκεκλημένος στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου Αγάπη», ήταν ο Γιώργος Ζαραβίνας. Ο Προπονητής της ομάδας Χάντμπολ του Θρύλου αναφέρθηκε στη σπουδαία πρόκριση επί της Κόμλο, αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας και στάθηκε στο γεγονός ότι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος είναι μία μεγάλη οικογένεια.

Αναλυτικά:

Για το φινάλε του αγώνα πρόκρισης με την Κόμλο: «Το έχω ζήσει σαν αθλητής, με ένα γκολ στο τέλος, ή μία απόκρουση να καθορίζουν το αποτέλεσμα. Χθες (Κυριακή) τα παιδιά έβγαλαν μεγάλο πάθος, το γήπεδο ήταν γεμάτο και το κλειδί ήταν σίγουρα ο κόσμος μας. Η εξέλιξη ήταν πραγματικά συναρπαστική. Οι ομάδες έχουν πάντα και κακές και καλές στιγμές στη διάρκεια ενός ματς. Χτες ήμουν πολύ ήρεμος και αυτό οφειλόταν από την αγωνιστική εικόνα των παικτών μου, που ήταν συγκλονιστική».

Για τους φιλάθλους: «Υπάρχουν φίλαθλοι που είναι από την πρώτη μέρα δίπλα μας καθημερινά, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας».

Για το μεγαλείο του Ολυμπιακού: «Τα παιδιά πρέπει να αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι σημαίνει Ολυμπιακός και μέσα από τέτοια παιχνίδια το νιώθουν ακόμα περισσότερο.  Η δυναμική του συλλόγου είναι τεράστια και αυτό το αντιληφθήκαμε και στον εκτός έδρας αγώνα στην Ουγγαρία. Όλοι γνώριζαν τον Ολυμπιακό.  Ο σύλλογος έχει τεράστιο όνομα στην Ευρώπη. Αυτή  η αίγλη μας οδηγεί και εμάς».

Για την κλήρωση της Τρίτης  για την επόμενη φάση του ΕHF Cup: «Προγνωστικά δεν μπορούμε να κάνουμε. Είναι πολλές οι ομάδες και δυνατές. Όπως είδαν όλοι το χάντμπολ είναι άθλημα που μπορεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και περιμένουμε να δώσουμε ακόμη δυο δυνατούς αγώνες».

Για την οικογένεια του Ολυμπιακού: «Είναι κάποιες εικόνες που μένουν αποτυπωμένες στο μυαλό όλων μας. Μου άρεσε που είδα μέλη από όλα τα τμήματα του συλλόγου στο γήπεδο. Αν δεν το νιώσεις αυτό στην καθημερινότητα σου δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είναι πολύ σημαντικό και για έναν μικρό αθλητή  να μεγαλώνει μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον».

Για τις Ακαδημίες χάντμπολ: «Εκτός από τη μεγάλη ομάδα πλέον λειτουργούν και ακαδημίες, στις οποίες βρίσκεται ένας παλιός αθλητής του Ολυμπιακού, ο Τάσος  Τσακνής. Υπάρχει μπροστά μας το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων το οποίο θα γίνει στον Πειραιά και θέλουμε να φέρουμε τα παιδιά στο άθλημα, να το γνωρίσουν και να το αγαπήσουν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button