ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Υγεία, καλή χρονιά και επιτυχίες στα τμήματα μας»

Το έναυσμα για πολλές κούπες και διακρίσεις σε όλα τα τμήματα έδωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης.

Με την δίψα για πολλές κατακτήσεις τίτλων, να ξεχειλίζει, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22/1) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης στην ηγετική του ομιλία έδωσε το έναυσμα για μία άκρως επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα.«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ και την ΚΑΕ Ολυμπιακός που είναι κοντά μας, τα τελευταία χρόνια και μας δίνουν τη δυνατότητα με τις Κάρτες Μελών και Φιλάθλων να έχουμε αυτή τη δυναμική, γιατί χωρίς αυτή τη δυναμική δεν θα μπορούσαμε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Θέλω και εσείς ο ίδιοι οι αθλητές όταν σας ρωτάνε πως καταφέρνει ο Ολυμπιακός να είναι σε αυτό το επίπεδο να λέτε γιατί έχει 100.000 μέλη, κάτι που δεν μπορούν να έχουν τα άλλα σωματεία.

Ζούμε σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη, δεν υπήρχε περίπτωση να ήμασταν σε αυτό το επίπεδο για τόσα χρόνια. Ένα χρόνο, δύο μπορείς να το κάνεις, αλλά όχι να το συνεχίσεις για πολλά χρόνια. Η δυναμική μας είναι ότι μας στηρίζουν οι 100.000 φίλαθλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού και μπορούμε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο, να κάνουμε πρωταθλητισμό και να πρωταγωνιστούμε και στην Ευρώπη. Ξαναεύχομαι υγεία σε όλους που είναι το πιο σημαντικό όπως είπαμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, τις ενώσεις, τις ομοσπονδίες, το Δήμο Πειραιά που έχουν έρθει, τους χορηγούς μας που είναι για άλλη μια χρονιά εδώ κοντά μας και θα μας πάει γούρι και θα πάμε και καλά. Για να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς όλο αυτό το εγχείρημα, την μια μέρα τελειώνει το ένα, την αμέσως επόμενη, δεν προλαβαίνουμε να πανηγυρίσουμε, έρχεται το άλλο,

Μέσα στο Μάρτιο οι ομάδες μας έχουν μέσα σε πέντε εβδομάδες, επτά Final-4. που άλλες ομάδες παλεύουν όλη τη χρονιά να πάνε σε ένα και καταλαβαίνεται ότι ήθελα να απολογηθώ λίγο στους αθλητές και προπονητές μας ότι δεν ήμαστε μακριά σας. Δεν γίνεται να ελιμαστε ταυτόχρονα σε όλα, αλλά όσο μπορούμε, ένα ένα είμαστε δίπλα σας. Μακάρι να ήμασταν άλλοι τόσοι και να τρέχαμε. Είμαστε κοντά σας την ώρα που πρέπει».

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close