ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Xρόνια Πολλά, Βασίλη Καραπιάλη! [Videos]

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο τεράστιος Βασίλης Καραπιάλης…. Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού σπεύδει να του ευχηθεί ολόψυχα χρόνια πολλά…

 

Βασίλης Καραπιάλης…  Ένα όνομα μία ιστορία… Μία σχέση που συνδέει τον Ολυμπιακό με τον κατά πολλούς κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή των τελευταίων 35 και πλέον ετών.

Σήμερα ο δικός μας Βασίλης, έχει την ονομαστική του γιορτή. Με τον «Μαραντόνα» του Κάμπου να συνδέει με τον Θρύλο εννιά πανέμορφα χρόνια ποδοσφαιρικής μαγείας. Στιγμές υπερηφάνειας, χαράς, δόξας, συγκίνησης. Στιγμές που μόνο ένας πραγματικός πρωταθλητής μπορεί να προσφέρει. Με τον Θρύλο ο Βασίλης Καραπιάλης πανηγύρισε την κατάκτηση των τεσσάρων πρώτων πρωταθλημάτων που συνέδεσαν το πέρασμα των πέτρινων χρόνων προς την απόλυτη Αυτοκρατορία (1997, 1998, 1999, 2000), δύο Κύπελλα Ελλάδας 91992, 1999) κι ένα Σούπερ Καπ (1992)!

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχήθηκε στον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό χρόνια πολλά και εμείς εδώ στο Redaroume, μαζί με τις ευχές μας παραθέτουμε και ένα βίντεο με μεγάλες στιγμές του Μπίλαρου στον Πειραιά!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button