
Τις 365 συμμετοχές του με τα «ερυθρόλευκα» έφτασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεπερνώντας τον επί σειρά ετών συμπαίκτη του στους Πρωταθλητές Ευρώπης.
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Κώστας Παπανικολάου να γράφει ιστορία και να δημιουργεί νέα επικά ρεκόρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού!
Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της τρίτης δικής ευρωπαϊκής κούπας και τέταρτης συνολικά του Θρύλου στο Telecom Center Athens – και την πρώτη ως αρχηγός – ο Κώστας Παπανικολάου συνέχισε να προσθέτει ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στην πλούσια πορεία του με τους «ερυθρόλευκους».
Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο έμπειρος φόργουορντ πραγματοποίησε την 365η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό στη Stoiximan GBL, επίδοση που τον ανέβασε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία του συλλόγου.
Παρότι οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να διευρύνουν την αήττητη επίδοσή τους στη φετινή Stoiximan GBL γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 68-58 στο κλειστό του ΟΑΚΑ , ο Παπανικολάου είχε έναν προσωπικό λόγο να θυμάται την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ξεπέρασε σε συμμετοχές τον στενό του φίλο και επί χρόνια συμπαίκτη, Γιώργο Πρίντεζη, κατακτώντας μόνος του τη δεύτερη θέση στη σχετική κατάταξη του Ολυμπιακού
Παράλληλα, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» έφτασε συνολικά τις 379 εμφανίσεις στη Stoiximan GBL, αριθμός που τον τοποθετεί στην 20ή θέση της λίστας όλων των εποχών, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Αντώνη Ασημακόπουλου.





