ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χειρότερο από τις αποδοκιμασίες τώρα δεν υπάρχει

Όσοι δεν το κατάλαβαν και χθες βράδυ, μετά το τρίτο επίσημο ματς της σεζόν, μάλλον μπάλα δεν βλέπουν. Η ομάδα είναι αγωνιστικά «άρρωστη». Έχει πολλά θέματα. Η απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή είναι η αρχή από μια σειρά κινήσεων που θα γίνουν. Θα ακολουθήσουν αρκετές. Αποχωρήσεις ακόμα και βασικών παικτών. Όμως θα γίνουν και σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι άλλο. Χειρότερο από τις αποδοκιμασίες τώρα δεν υπάρχει!

Στήριξη ΝΑΙ – Αποδοκιμασίες ΟΧΙ!

Νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό με τον Ισπανό, Κάρλος Κορμπεράν, στον πάγκο του. Το πρώτο ματς του στον πάγκο, έληξε ισόπαλο. Υπάρχουν ορισμένα θετικά στοιχεία που φάνηκαν. Η μαχητικότητα ως το φινάλε. Η νοοτροπία για την ανατροπή. Η εικόνα στο τελευταίο τέταρτο. Ωστόσο, περισσότερο ήταν ξανά τα αρνητικά. Σε ένα ακόμα ματς ο Θρύλος εμφάνισε τις παθογένειες των προηγούμενων ματς. Κακή ανασταλτική λειτουργία. Εύκολα και αβίαστα λάθη. Αισθητό το πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών. Δεν ήταν δυνατόν μέσα σε ένα τετραήμερο ο νέος προπονητής να τα αλλάξει όλα. Αν και έγιναν κάποια πράγματα. Τα ατομικά σφάλματα, όμως, δεν βοήθησαν για να φανούν οι θετικές αλλαγές.

Το χειρότερο και το καλύτερο τώρα

Έτσι ήρθε αυτό το 1-1. Αλλά υπήρξαν και ορισμένα άλλα γεγονότα που δεν κάνουν καλό. Σε μια στιγμή που τα πράγματα δεν λειτουργούν καλά, ο οπαδός του Ολυμπιακού τί πρέπει να κάνει; Αυτό που έκαναν χθες οι περισσότεροι. Φωνή, χειροκρότημα, υποστήριξη στους παίκτες. Διότι έχει γίνει αντιληπτό πώς η ομάδα είναι αγωνιστικά «άρρωστη». Άρα είναι ανεπίτρεπτο να αποδοκιμάζονται παίκτες του Ολυμπιακού. Ειδικότερα την ώρα του αγώνα. Αυτό είναι κάτι που δεν προσφέρει τίποτα! Ούτε έκανε καλό στην ομάδα. Η φωνή, το χειροκρότημα, η στήριξη. Αυτά ΝΑΙ! Αποδεικνύουν πώς οι οπαδοί του Θρύλου είναι ΕΚΕΙ, όπως πρέπει, σε μια δύσκολη περίοδο. Ωστόσο δεν πρέπει να το παραβλέψουμε… Χειρότερο από τις αποδοκιμασίες τώρα δεν υπάρχει!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button