ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ξανά υπεράριθμοι στο «Γ. Κασιμάτης»

Υπό κανονικές συνθήκες σε ένα ματς τηρούνται κάποια μέτρα. Αλλά στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» το σύνηθες είναι να μην τηρούνται! Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι η παρουσία των φιλάθλων. Η αίθουσα του χάντμπολ στο ΟΑΚΑ έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα. Πώς γίνεται πάντα στα ματς με τον Ολυμπιακό όλα αυτά να καταστρατηγούνται; Ξανά υπεράριθμοι στο «Γ. Κασιμάτης».

Υπεράριθμοι και με αποδείξεις!

Δείτε λίγο τις σχετικές εικόνες από τις εξέδρες στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Οι οπαδοί της ΑΕΚ στην κερκίδα ήταν 100% υπεράριθμοι. Μάλιστα, κόντεψαν να… πέσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και καλά, από την ΑΕΚ δεν περιμένει κανείς να τηρήσει τα μέτρα! Αλλά οι αρχές του αθλήματος; Οι φορείς του χάντμπολ; Διότι αυτό το σκηνικό είναι επαναλαμβανόμενο στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη σε ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός να έχουν οι εξέδρες αυτή την εικόνα.

Κανείς, όμως, δεν λαμβάνει μέτρα, κανείς δεν ευαισθητοποιείται! Είναι αλήθεια πώς υπάρχει ένα καθεστώς ατιμωρησίας. Όσες φορές κι αν συνέβη κάτι, όλα πέρασαν… απαρατήρητα! Κανείς δεν ασχολήθηκε και στον επόμενο αγώνα θα συμβεί ακριβώς το ίδιο. Αλλά αυτά τα βλέπουν στην ΟΧΕ; Ή μήπως δεν «βλέπουν» τίποτα! Το ερώτημα απευθύνουμε προς κάθε κατεύθυνση είναι ως πότε θα συμβαίνει αυτό και κανείς δεν θα κάνει το παραμικρό;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button