ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και ξανά στον Πειραιά!!!

Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά!

Tην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας Ανδρών στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση πανηγυρίζει ο σύλλογος μας. Το τμήμα του Θρύλου επικράτησε με 4-0 σετ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή ο οποίος καταλήγει στο Λιμάνι για 3η διαδοχική σεζόν και 4η σε πέντε χρόνια! Μια ημέρα μετά την σπουδαία κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος στις Γυναίκες, ο Θρύλος αναδεικνύεται πρωταθλητής και στους Άνδρες κατακτώντας το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και διευρύνει την κυριαρχία του και στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση!

Κυρίαρχος στο ντέρμπι που έκρινε τον τίτλο!

Από κει και πέρα στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στο Σ.Ε.Φ. με αντίπαλο τον Παναθηναϊό στο οποίο κρίθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή, ο Θρύλος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Οι Πειραιώτες μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση και δεν άφησαν περιθώρια στους «πράσινους» να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Δυο νίκες πέτυχε ο Σγουρόπουλος κόντρα στο Λαγογιάννη και τον Κώστα Κωνσταντινόπουλο και από μία οι Ρηνιώτης και Άρβιντσον.

Από κει και πέρα στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στο Σ.Ε.Φ. με αντίπαλο τον Παναθηναϊό στο οποίο κρίθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή, ο Θρύλος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Οι Πειραιώτες μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση και δεν άφησαν περιθώρια στους «πράσινους» να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Στο τελικό 4-0 οι πρωταθλητές έφτασαν με ευκολία με κερδίζοντας 12 σετ ενώ έχασαν μόλις ένα. Δυο νίκες πέτυχε ο Σγουρόπουλος κόντρα στο Λαγογιάννη και τον Κώστα Κωνσταντινόπουλο και από μία οι Ρηνιώτης και Άρβιντσον.

 

Η εξέλιξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Σγουρόπουλος -Λαγογιάννης 3-0 (11-8, 15-13, 11-2)

Ρηνιώτης-Κωνσταντινόπουλος Κ. 3-0 (11-7, 11-9, 11-8)

Άρβιντσον-Κωνσταντινόπουλος Γ. 3-1 (11-6, 10-12, 11-9, 11-7)

Σγουρόπουλος-Κωνσταντινόπουλος Κ. 3-0 (11-3, 11-2, 11-4)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button