ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανά πάνω από 1000 ανανεώσεις

Δεύτερη ημέρα των διαρκείας και πάλι ήταν τετραψήφιος ο αριθμός των οπαδών του Ολυμπιακού που ανανέωσαν το εισιτήριό τους.

Ο κόσμος των πρωταθλητών Ελλάδας περίμενε πώς και πώς να φτάσει η ημέρα που θα μπορέσει να επιστρέψει στην κερκίδα. Η αρχή αυτή γίνεται μέσα από τη διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Κάτι που ξεκίνησε από χθες και πλέον, καθημερινά, οι ανανεώσεις κινούνται σε πολύ καλό ρυθμό. Δεύτερη ημέρα και ξανά πάνω από 1.000 φίλοι του Ολυμπιακού ανανέωσαν το διαρκείας του. Με το ενδιαφέρον να είναι πολύ έντονο. Κάτι που «μαρτυρούν» και οι ημερήσιοι αριθμοί όσον αφορά στις ανανεώσεις.

Να τονιστεί πώς ως και τις 23 Ιουλίου, δικαίωμα ανανέωσης στη θέση τους έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-20, ενώ έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας η διαδικασία ανανέωσης στην κερκίδα family, δηλαδή στις θύρες 24 και 25. Οι θύρες 3 έως 7 έχουν δικαίωμα ανανέωσης χωρίς επιλογή θέσης.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ:

Online: Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org). Οι θύρες 3 έως 7 δεν θα διατεθούν online αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού.

Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»: Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 211-1094950 από τις 10:00 έως 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) και κατόπιν αυτού θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό sms με την ώρα του ραντεβού. Το ραντεβού θα ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και για ένα άτομο το οποίο θα μπορεί να ανανεώσει έως και τρία (3) εισιτήρια επιδεικνύοντας τα απαραίτητα παραστατικά τους. Χωρίς την επίδειξη sms δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από τα εκδοτήρια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button