ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανά μαζί στην εξέδρα ο κόουτς! [pic]

Ο Θοδωρής Βλάχος παρέλαβε το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, δείχνοντας τη στήριξή του στον Ολυμπιακό.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ως σύλλογος, και πολύ περισσότερο ως οργανισμός γενικότερα λειτουργεί ως μία άριστα οργανωμένη οικογένεια πιστοποιείται από την αλληλοϋποστήριξη όλων των τμημάτων του.

Σε πολλές περιπτώσεις άνθρωποι που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα φροντίζουν να είναι μπροστάρηδες στα εγχειρήματα και τις προκλήσεις της ερχόμενης περιόδου. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει φυσικά και ο Θοδωρή Βλάχος, Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών και ρέκορντμαν κατακτήσεων τίτλων με την ανδρική ομάδα Πόλο έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή του στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν.

Έτσι, λοιπόν θα βρίσκεται ξανά μαζί στην εξέδρα και ο κόουτς του Πόλο, δίνοντας ένα πολύ όμορφο παράδειγμα προς όλους. Με τον Θοδωρή Βλάχο να ανεβάζει στα social media σχετική φωτογραφία με την νέα κάρτα διαρκείας έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» και να δέχεται χιλιάδες μηνύματα στήριξης από τον κόσμο του Θρύλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button