ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 19/7 κληρώνει για το 47ο

Η Super League ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, στις 20:30 στον Άλιμο, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Οι τελικές ετοιμασίες για την επερχόμενη κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος γίνονται από πλευράς της Super League. Με τη Διοργανώτρια Αρχή να ανακοινώνει ότι η κλήρωση του νέου «μαραθωνίου» θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 20:30 και με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι η ηλεκτρονική κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 20:30 στο χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon (Δ/νση: Λ. Ποσειδώνος 70, Άλιμος), σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της Super League στο You Tube».

Η κλήρωση θα γίνει με υγειονομικό πρωτόκολλο.

«Συγκεκριμένα:
Σημείωση: Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών για την πρόληψη κατά της διασποράς του ιού COVID-19 καθώς και την ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων παρακαλούμε για τα παρακάτω κατά την άφιξή σας στην εκδήλωση:
1/ Επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (Self-Test), ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (Rapid Test ή PCR Test) κατά την άφιξή σας στο χώρο της εκδήλωσης.
2/ Χρήση μάσκας από τους προσκεκλημένους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button