ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Γουίντερς: «Απολαμβάνω να παίζω στον Ολυμπιακό»

Μια ακόμη νίκη στην Volley League Γυναικών για τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο. Οι «ερυθρόλευκες» πέρασαν από το Μαρκόπουλο και έχουν σταθεροποιηθεί ψηλά στη βαθμολογία. Με την Αμερικανίδα ακραία της ομάδας να έχει αρκετά καλή απόδοση. Γουίντερς: «Απολαμβάνω να παίζω στον Ολυμπιακό».

Η Γουίντερς για τον Ολυμπιακό

Στις δηλώσεις της μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, η Τζέιλι Γουίντερς ανέφερε: «Είμαι περήφανη για την απόδοση της ομάδας μας το περασμένο Σάββατο (19/11). Χαίρομαι πολύ, γιατί αγώνα με τον αγώνα, βελτιωνόμαστε και παρουσιάζουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Είχαμε πολύ καλή ομαδική χημεία κόντρα στο Μαρκόπουλο και πραγματικά, παίξαμε όλες μαζί, σαν ένα. Μου αρέσει η ομαδική προσπάθεια!»

Με την Αμερικανίδα ακραία να τονίζει: «Ξέρω ότι θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το παιχνίδι μας, ξέρω ότι θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε αν παίζουμε έτσι, όλες μαζί, με αυτή τη χημεία. Μου αρέσει να παίζω στον Ολυμπιακό. Απολαμβάνω, πραγματικά, να αγωνίζομαι εδώ, σε αυτή την ομάδα, σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Είναι μια μεγάλη εμπειρία μέχρι στιγμής, ειδικά λόγω των συμπαικτριών μου και του προπονητικού μας επιτελείου. Κάθε προπόνηση είναι ευχάριστη, διασκεδαστική, περνάω όμορφα εδώ και θέλω να πετύχουμε όσα έχουμε βάλει στόχο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button