ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Welcome Back Κώστα

fortyuuΓια τα …τεκταινόμενα της διαιτησίας στο Περιστέρι με κάλυψε άμεσα  και γρήγορα η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.Τι να πει κανείς  για όσα έλαβαν χώρα αλλά και για το τι βλέπουμε τον τελευταίο καιρό στα γήπεδα στο όνομα της …”εξυγίανσης”.  Ετσι, θα προτιμήσω να ασχοληθώ με τα όργια του Φορτούνη που μέσα σε 35 λεπτά απέδειξε γιατί είναι  ο κορυφαίος Ελληνας παίκτης. 

Για 55 λεπτά ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός,αλλά του έλειπε το κομμάτι της δημιουργίας. Η μπάλα ,ενώ η ομάδα είχε κατοχή 60-40 δεν έβγαινε μπροστά σωστά και τη μία φορά που βγήκε κάθετη μπαλιά , ο Ανσαριφάρντ νικήθηκε από τον  Γκορμπούνοφ.

Κάπου εκεί,με την έναρξη  της επανάληψης έρχεται το γκολ του Ντάουντα που ήταν τόσο οφσάιντ  το οποίο θα έδινε ακόμα και ο  Γιώργος Σπανός.

Εκεί, είναι η στιγμή που πιστεύω πως όλοι άρχισαν να βλέπουν αποκλεισμούς,γκρίνια και δεν ξέρω τι άλλο. Είναι η στιγμή που ο Μπέντο αποφάσισε να βάλει μέσα τον Φορτούνη. Ενα παίκτη που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν ο παίκτης που έχουμε συνηθίσει.  Ηταν αυτός όμως που όταν μπήκε θύμισε λιοντάρι. Πραγματικά βλέποντας τον να μπαίνει μέσα γύρισα σε ένα φίλο που βλέπαμε το ματς και του λέω “Αυτός θα το γυρίσει”. Και να που το παλικάρι σήμερα “έκλεισε” στόματα.Και απέδειξε ότι ένας Φορτούνης φέρνει την πρόκριση. Μαχητής-ηγέτης -δημιουργός και σκόρερ. Με αυτόν τον Φορτούνη ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα. Γιατί  με αυτά τα 35 λεπτά ο 24χρονος επέστρεψε και φώναξε ότι είναι εδώ..Welcome back Κώστα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button