ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βράβευση για Χρήστου και αδερφές Πλευρίτου

Μεγάλη ημέρα ήταν η τρίτη για τον πρωταθλητή Κολυμβητή και τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο. Διότι όλοι τους βραβεύτηκαν στην γιορτή των κορυφαίων του ΠΣΑΤ. Οι αθλητικοί συντάκτες τους τίμησαν για ξεχωριστούς λόγους. Βράβευση για Χρήστου και αδερφές Πλευρίτου.

Η βράβευση του Χρήστου

Ο πρωταθλητής κολύμβησης του Θρύλου έλαβε τιμητική βράβευση για τις σπουδαίες επιτυχίες του μέσα στη χρονιά. Μην ξεχνάμε πώς είχε εξαιρετικές παρουσίες τόσο στο Παγκόσμιο όσο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Διότι στη Ρώμη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο και το αργυρό στα 100 μέτρα ύπτιο, αντίστοιχα. Ακόμη στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης ήταν 5ος στον κόσμο στα 100 μέτρα ύπτιο και 4ος στα 50 μέτρα ύπτιο, αντίστοιχα. Αλλά είχε δύο ακόμη πολύ καλές παρουσίες. Πρόσφατα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στη Μελβούρνη. Με την 6η θέση στα 50 μέτρα και την 5η θέση στα 100 μέτρα ύπτιο, αντίστοιχα. Βράβευση για Χρήστου και αδερφές Πλευρίτου.

Η ξεχωριστή βράβευση για τις αδερφές Πλευρίτου

Την τιμητική τους, όμως, είχαν και τρία κορίτσια της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Δηλαδή της ομάδας που έχει σαρώσει όλους τους τίτλους στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα, η Ελευθερία και η Βάσω Πλευρίτου. Οι τρεις «ερυθρόλευκες» πολίστριες τιμήθηκαν με το Έπαθλο Αθλητικής Οικογένειας. Ειδικότερα είναι ένα βραβείο αναγνώρισης για τους κόπους και τις θυσίες, τόσο εκείνων όσο και της οικογένειάς τους όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button