ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η εθνική πόλο Ανδρών κορυφαία του 2022

Το καλοκαίρι του 2021, η εθνική πόλο Ανδρών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Εξάλλου, αυτή ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση. Αλλά μεγαλύτερη σημασία από έναν τίτλο έχει η διάρκεια. Καθώς το καλοκαίρι του 2022 η Ελλάδα κατέκτησε ένα ακόμη μετάλλιο. Το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Έτσι οι αθλητικοί συντάκτες την ψήφισαν ως την καλύτερη ομάδα της χρονιάς. Η εθνική πόλο Ανδρών κορυφαία του 2022.

Κορυφαία ομάδα για το 2022

Η χρονιά μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες. Ωστόσο, ο ΠΣΑΤ έκανε την καθιερωμένη του ψηφοφορία για τους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς. Σε ό,τι αφορά τις ομάδες, εκεί ξεχώρισε η εθνική πόλο Ανδρών. Δηλαδή μια ομάδα που έχει ως βάση τον Ολυμπιακό. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών και τα μέλη του ανέδειξαν την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ως την κορυφαία της σεζόν. Εξάλλου, την ώρα που έγινε η εκδήλωση με τις βραβεύσεις, ο Θρύλος νικούσε στη Γερμανία το Ανόβερο, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League. Κατά συνέπεια, ο ομοσπονδιακός προπονητής ήταν εκείνος που παραβρέθηκε, μαζί με τον Τάσο Σχίζα, για να παραλάβουν την τιμητική διάκριση. Μιας και σε λίγες ημέρες θα δει τους παίκτες του, αφού υπάρχει προπονητικό καμπ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τα μέλη της εθνικής πόλο Ανδρών

Η αποστολή της ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης περιλάμβανε 13 πολίστες. Αυτοί ήταν οι Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Γούβης, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης και Άγγελος Βλαχόπουλος. Αλλά και προπονητή τον Θοδωρή Βλάχο. Η εθνική πόλο Ανδρών κορυφαία του 2022.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button