ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόμβα Ολυμπιακού με Τάλις!(Update)

Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία καθώς οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον 20χρονο επιθετικό της Παλμέιρας, Τάλις.

Ο υψηλόσωμος φορ ανέβηκε φέτος από την U20 της Παλμέιρας και έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος (το 1 ως βασικός). Συνολικά έχει 11 συμμετοχές και δύο γκολ.

Ο Βένε Καζαγκράντε ,δημοσιογράφος από τη Βραζιλία, ανακάλυψε  το φλερτ των Πειραιωτών αναφέροντας ότι η Ελληνική ομάδα δίνει 7.000.000 Ευρώ για ένα από τα πιο hot ονόματα της Παλμέιρας!

Εξέλιξη

Tην τελευταία ώρα ο Βενέ Κασαγκράντε μεταδίδει ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για ένα ποσό της τάξης των επτά εκατομμυρίων ευρώ, με τους Πειραιώτες να αποκτούν το70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.Πλέον αυτο που μένει ,ως αναφέρει ο ρεπόρτερ  είναι να κλείσει και το deal μεταξύ Ολυμπιακού και της πλευράς  του 20χρονου φορ, που έχει δύο γκολ σε 13 συμμετοχές με τον σύλλογο της Βραζιλίας.

Αναλυτικά:

«Η Παλμέιρας ξεκίνησε ζητώντας οκτώ εκατομμύρια ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη, ο Ολυμπιακός απάντησε ότι είναι διατεθειμένος να δώσει επτά και οι σύλλογοι κατέληξαν σε συμφωνία. Τώρα, η ελληνική ομάδα διαπραγματεύεται με τους εκπροσώπους του αθλητή το οικονομικό για να κλείσουν τη συμφωνία. Όσοι εμπλέκονται, αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως μια συμφωνία που είναι σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθεί».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button