Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βιονικός» Αγκιμπού Καμαρά!

Στο αρχικό σχήμα της Εθνική Γουϊνέας βρέθηκε ο 20χρονος διεθνής μέσος του Ολυμπιακού στην ήττα με 3-0 από το Μαρόκο για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της Εθνικής Γουϊνέας παρά το νεαρό της ηλικίας του επιβεβαίωσε ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση με το Μαρόκο για τη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Ο 20χρονος διενής μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, όπου παρατηρήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς με κίτρινη κάρτα.
Με τη Γουινέα δεν αγωνίστηκε φυσικά έπαιξε ο Μαντί Καμαρά, που έμεινε στη χώρα μας λόγ του τραυματισμού του στην ωμοπλάτη, ωστόσο, αγωνίστηκε κι άλλος παίκτης του Ολυμπιακού εκτός από τον Αγκιμπού. Πρόκειται για τον Μαμαντού Κανέ, επίσης βασικό στέλεχος της Γουινέας.

Ο 24χρονος μέσος ανήκει στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι και έχει μείνει δανεικός στην προηγούμενη ομάδα του, τη Νέφτσι Μπακού. Στο πρώτο ματς Γουινέα-Μαρόκο 1-4, ο Κανέ είχε βάλει το μοναδικό γκολ της ομάδας του.
.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button