ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βέτο Μαρτίνς για Βουκοβιτς

Πρόταση περίμενε ο Ολυμπιακός για έναν παίκτη του, πρόταση έλαβε!

Βέτο Μαρτίνς για Βουκοβιτς

Από ομάδα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, κατατέθηκε πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Στο λιμάνι είναι θετικοί για την παραχώρηση του Σέρβου στόπερ με το συγκεκριμένο ποσό, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τις αντιρρήσεις του, καθώς θεωρεί αξιόπιστη λύση τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο χρειάζεται αυτή τη στιγμή, μιας και οι Τοροσίδης – Μεριά αποκτήθηκαν μόλις τώρα, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστούν χρόνο για να βρεθούν στον επίπεδο που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Τορο-στοπερ

Ο “Τόρο” με τη σειρά του, είχε τετ-α-τετ με τον Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο 48χρονος προπονητής θέλησε να ξεκαθαρίσει στον διεθνή άσο το πλάνο και τις σκέψεις του όσον αφορά τη χρησιμοποίησή του την επόμενη σεζόν. Αυτό, λοιπόν, που άκουσε ο 33χρονος παίκτης από τον τεχνικό των ερυθρόλευκων, ήταν ότι τον προορίζει για τη θέση του στοπερ.

Η συγκεκριμένη θέση δεν είναι άγνωστη στον Βασίλη Τοροσίδη καθώς έχει αγωνιστεί ως στόπερ και στο παρελθόν στον Ολυμπιακό, όπως και σε πολλές άλλες θέσεις. Ενα πραγματικό πολυεργαλειο που… λύνει χέρια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button