ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Βελιγράδι οι Πρόεδροι για την κηδεία του Ντούντα

Στην πρωτεύουσα της Σερβίας θα μεταβούν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ώστε να παραστούν στην κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς που θα τελεστεί το μεσημέρι της Τρίτης (21/9).

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα ταφεί την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στον οικογενειακό τάφο των Ίβκοβιτς στο κοιμητήριο του Νέου Βελιγραδίου.
Στο Βελιγράδι θα μεταβούν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ώστε να παραστούν στη εξόδιο ακολουθία
Μαζί με τους Διοικητικούς Ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι φυσικά και άνθρωποι που έζησαν για χρόνια στο πλευρό του Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως οι Τάκης Λιβιεράτος, Κώστας Μπογατσιώτης, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Βασίλης Παραμανίδης και Νίκος Φιλίππου.
Η κηδεία του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 12 ώρα Σερβίας (σ.σ. 13:00 Ελλάδας).

Ο Ίβκοβιτς θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο στο κοιμητήριο του Νέου Βελιγραδίου. Όπως είναι λογικό, προβλέπεται πολύς κόσμος για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Ντούντα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button