Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τσάκισε» του Μανιάτη στη Ροστόφ!

MANIATIS_2016

Πολύ κοντά στην παραχώρησή του στη ρωσική ομάδα είχε βρεθεί ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, ωστόσο η μεταγραφή του χάλασε την τελευταία στιγμή.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ουσιαστικά εκτός Ολυμπιακού τελεί εδώ και κάμποσο καιρό ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός και άλλοτε αρχηγηός των πρωταθλητών Ελλάδας δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο και μάλιστα την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφκής περιόδου είχε βρεθεί μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Ροστόφ.

Η μεταγραφή όμως ναυάγησε την ύστατη ώρα εξαιτίας… του Νομπόα.

Οι Ρώσοι είχαν δεχτεί μία καλή πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη, με την υπόθεσή του όμως να μην προχωρά και να παραμένει στο Ροστόφ.

Γεγονός το οποίο άφησε … μετέωρο τον Γιάννη Μανιάτη. Με βάση τα όσα έχουν διαμορφωθεί, δύο είναι οι … λύσεις που υπάρχουν στον ορίζοντα αναφορικά με τον 31χρονο αμυντικό μέσο.

Η μία, η οποία είναι και πιο επώδυνη για τον ίδιο είναι να μείνει ανενεργός μέχρι τον Ιανουάριο και να ψάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η επόμενη έχει να κάνει με το να δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις και να αποδείξει στον Πάουλο Μπέντο ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button