ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μπενταλέμπ και ο Μπελχαντά

O Ναμπίλ Μπενταλέμπ είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα, την τελευταία ώρα, στο μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας αλλά ακόμα έχει πολύ χρόνο η όποια διαδικασία. Τι ισχύει για Μπελχαντά .

 

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς παίκτες. Ο  Μπενταλέμπ είναι ένας παίκτης που μπορεί εύκολα  να χαρακτηριστεί ως εξαροοκταροδεκάρι ,ενώ ο Μπελχαντά είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση καθώς είναι πολύ πιο επιθετικογενής από τον Αλγερινό.

Ο 26 χρονος Αλγερινός έχει προταθεί και εξετάζεται, θυμίζουμε ότι αναρρώνει από εγχείριση στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, ενώ για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Πρέμιερ(Νιούκαστλ και Μπέρνλι).

Οσο για το Μπελχαντά, είναι ένας παίκτης που η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. η ποιότητα του είναι αδιαμφησβήτητη , αλλά  δεν είναι και τόσο απλό να έρθει στους Πειραιώτες. Και αυτό το λέμε υπό την έννοια του ότι τον θέλουν αρκετές ομάδες από την Ευρώπη αλλά και από Κατάρ-Εμιράτα ,ενώ και στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο παικταράς και αν είναι, δεν είναι τόσο πολυεργαλείο και δεν μπορεί να κάνει τόσες πολλές δουλειές στο γήπεδο όσο ο Καμαρά και μιλάμε κυρίως ανασταλτικά. Εννοείται ,βέβαια, πως κάθε καλός παίκτης είναι ευπρόσδεκτος αρκεί να μπει στο κλίμα της ομάδας και όχι να μπει η ομάδα στα δικά του παπούτσια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button