ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τριετές το συμβόλαιο του Τικίνιο

Ο Βραζιλιάνος φορ θα υπογράψει εντός της ημέρας στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αντίστροφη μέτρηση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος είναι από την Κυριακή το βράδυ στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα το πρωί πήγε και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ ακολουθούν και οι εργομετρικές. Με στόχο το απόγευμα να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ.

Εκεί όπου είναι από το πρωί ο μάνατζέρ του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής -γνώριμος στο ελληνικό κοινό και ειδικά σε εκείνο του Ολυμπιακού, ο Ντέκο. Οι δύο πλευρές έχουν τις τελικές επαφές για να είναι όλα στην εντέλεια, όσον αφορά στα συμβόλαιο, ώστε όταν πάει εκεί ο 30χρονος σέντερ φορ, να βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιό του.

Εδώ πρέπει και αξίζει να σημειωθεί πώς αυτό θα έχει διάρκεια 3 χρόνια. Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς σε αυτή τη διαπραγμάτευση. Στην επικοινωνία που είχε με τον παίκτη, του έδωσε να καταλάβει τί περιμένει από εκείνον και πώς είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό. Κι αυτό κέρδισε αμέσως τον Τικίνιο. Ο οποίος απέρριψε προτάσεις από άλλα πρωταθλήματα, άλλα χώρες, με περισσότερα χρήματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button