ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση»

Η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγγίρη μετά το τέλος της συνάντησης αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία των ερυθρόλευκων αλλά και την συμμετοχή των Πειραιωτών στην εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος «BIG4SPORTS».

«Ξεκινήσαμε το ευρωπαϊκό ταξίδι και εξωαγωνιστικά. Φέτος είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον Ολυμπιακό γιατί μετέχει σε πέντε ευρωπαϊκά προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα. Με αυτόν τον τρόπο, ο σύλλογος αποδεικνύει τον ηγετικό του ρόλο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Μετά την συμμετοχή μας σε τρία ευρωπαϊκά κοινωνικά προγράμματα τα προηγούμενα χρόνια και την αναμενόμενη ανάμειξή μας σε πέντε νέες Ευρωπαϊκές κοινωνικές δράσεις, για το έτος 2019, έρχεται μια νέα διαφορετική πρωτοβουλία να αποδείξει τον πρωτοποριακό τρόπο προσέγγισής μας στα αθλητικά δρώμενα.

Το Big4Sports είναι μια καλή ευκαιρία να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε ακόμα καλύτερες πρακτικές διακυβέρνησης στο εσωτερικό του συλλόγου αλλά και να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση για άλλους συλλόγους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τον Μάιο υποδεχόμαστε στον Πειραιά τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων συλλόγων με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά το περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις που ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης λειτουργεί και αναπτύσσει τους σημερινούς και αυριανούς πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης. Είμαστε μαθημένοι να πρωτοπορούμε σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο και το αποδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία. Επόμενη στάση μας, είναι στις 4 Φεβρουαρίου, στην Γενική Συνέλευση των Βρυξελλών, όπου ο Ολυμπιακός θα είναι εισηγητής νέων προτάσεων για τα επόμενα χρόνια, με την πεποίθηση, ότι και φέτος όπως και πέρυσι, θα υπερψηφιστούν οι προτάσεις μας, προκειμένου να δημιουργηθούν τα νέα κοινωνικά προγράμματα που έπειτα θα εγκριθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button