ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρέλανέ μας Θρύλε!

Αποφασισμένος για «διπλό» τετράδας στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός χωρίς τον «λαβωμένο» αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη (22:00,ΕΡΤ-2).

Τα ρέστα του για νίκη καλείται να παίξει στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός (22:00 – ΕΡΤ-2).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με την ψυχολογία στα ύψη από τους συνεχόμενους θριάμβους, με τελευταίο αυτόν επί του Παναθηναϊκού, αλλά χωρίς τον «λαβωμένο» αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζουν στο Παλάου Μπλαουγκράνα» την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ‘έχοντας ως μοναδικό στόχο το «διπλό», που θα τους εκτοξεύσει σε κάθε περίπτωση!

Ο Θρύλος με ρεκόρ 11-5 θέλει όσο τίποτε άλλο την νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει ακλόνητος στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα και να περιμένει με την αυτοπεποίθηση στα ύψη τον … αιώνιο πελάτη Παναθηναϊκό στον ημιτελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Δευτέρας στο κατάμεστο ΣΕΦ!

Το μυαλό, η αυτοσυγκέντρωση, η καλή περιφερειακή άμυνα θα φέρουν την νίκη σε μία έδρα που μόλις μία φορά στο παρελθόν έχει φύγει θριαμβευτής. Μία, αλλά και καλή κι αναφερόμαστε στο σπάσιμο του πλεονεκτήματος έδρας της Μπαρτσελόνα τον Απρίλιο του 2015. Στον δρόμο προς το Final – 4 της Μαδρίτης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button