ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Πειραιάς βράβευσε τις Back2Back πρωταθλήτριες Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός στο πόλο Γυναικών είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Στην ουσία. Δύο συνεχόμενες χρονιά νικητής της LEN Euroleague. Πέρσι στη Βουδαπέστη, φέτος στον Πειραιά. Επιπρόσθετα έχει κατακτήσει και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ για το 2021. Κατά συνέπεια, η δημοτική αρχή στο μεγαλύτερο Λιμάνι της Ευρώπης τίμησε τις «ερυθρόλευκες». Ο Πειραιάς βράβευσε τις Back2Back πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Η αναγνώριση του Δήμου Πειραιά για τις Back2Back πρωταθλήτριες Ευρώπης

Το απόγευμα της Κυριακής, στο Βοτσαλάκια, δίπλα από την πλατεία Αλεξάνδρας που βρίσκεται η βάση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Εν κατακλείδι, εκεί ο δήμος Πειραιά τίμησε τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Θρύλου για τη φετινή του επιτυχία. Συνεπώς, πρόκειται για μια κίνηση αναγνώρισης και υπόκλισης σε αυτά τα κορίτσια που τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τον Ολυμπιακό. Πέρα από αυτό, η δημοτική αρχή βράβευσε και την άλλη ομάδα του πόλο Γυναικών της πόλης, που φέτος σήκωσε ευρωπαϊκό τρόπαιο. Τον Εθνικό που κατέκτησε το LEN Trophy.

Τα βραβεία δια χειρός Γιάννη Μώραλη στις «ερυθρόλευκες»

Ο Δήμαρχος Πειραιά ήταν εκείνος που βράβευσε τις Back2Back πρωταθλήτριες Ευρώπης. Επιπλέον, τους έδωσε τις καθιερωμένες τιμητικές πλακέτες. Αρχικά στον προπονητή Αλεξάνταρ Τσίριτς. Μετά στην team manager Αλέκα Καλογερά. Αργότερα στον γιατρό Γιώργο Τσικούρη. Επιπλέον, σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας που κατέκτησαν τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο της LEN Euroleague, στον φετινό τελικό που έγινε στο Παπαστράτειο. Με αντίπαλο την Σαμπαντέλ. Βέβαια και στην αρχηγό Μαργαρίτα Πλευρίτου, η οποία σήκωσε πρώτη την κούπα των πρωταθλητριών Ευρώπης. Ο Πειραιάς βράβευσε τις Back2Back πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button