ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρέλα διαρκείας, πλώρη για sold out και νέο ρεκόρ!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεπέρασαν το φράγμα των 20.000 διαρκείας και βάζουν πλέον πλώρη να σπάσουν το ρεκόρ των 21.500 «κομματιών» της περιόδου 2017-18

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό πλέον να σταματήσει την … δίψα των οπαδών του Ολυμπιακού να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και να την βοηθήσει με τον δικό του συγκλονιστικό τρόπο, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην μέση του καλοκαιριού πού είναι τέτοια η … τρέλα, που έχει κυριεύσει τον κόσμο, ώστε σε καθημερινή βάση να σχηματίζονται ουρές, με φόντο την μόνιμη θέση τους στον Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λαός του Θρύλου θέλει σαν .. λάβα να λιώσει όλους τους αντιπάλους και να αποτελέσει τον δωδέκατο και … συνάμα πολυτιμότερο παίκτη προς την εκπλήρωση των εφετινών υψηλών της στόχων,.

Μάλιστα, το Σάββατο (13/7) οι «ερυθρόλευκοι» έσπασαν το φράγμα των 20.000 διαρκείας και πλέον βάζου πλώρη, ώστε να πετύχουν το πολυπόθητο sold out, αλλά παράλληλα και να καταρρίψουν το μυθικό ρεκόρ των 21.500 «κομματιών» της περιόδου 2017-18

Όπως είναι αναμενόμενο και αυτά τα λίγα που έχουν μείνει για το sold out πρόκειται να εξαφανιστούν τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό σε 11 θύρες έχουν ήδη δοθεί ολα τα διαρκείας. Και ο λόγος για τις θύρες (1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 17, 19, 20).

Προς ενημέρωση του κόσμου του Ολυμπιακού, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τη Δευτέρα από το γήπεδο Καραϊσκάκη στις ώρες 10:00 με 18:00. Παράλληλα η πώληση των εναπομείναντων διαρκείας γίνεται και μέσω του ίντερνετ όλο το 24ωρο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button