ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κληρώνει η Volley League Γυναικών

Την Παρασκευή η κλήρωση, θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ΕΟΠΕ στο youtube.

Την Παρασκευή η κλήρωση, θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ΕΟΠΕ στο youtube.

Η νέα χρονιά στη Volley League Γυναικών θα ξεκινήσει ανεπίσημα την Παρασκευή. Με την κλήρωση του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 11:30, στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ομοσπονδίας στο youtube. Με τον Ολυμπιακό που έχει δημιουργήσει τη δική του αυτοκρατορία να είναι έτοιμος για να συνεχίσει, μετά τις 8 σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων που μετράει. Όσον αφορά στην κλήρωση, το πρωτάθλημα θα γίνει με δύο ομίλους στην πρώτη φάση όπου επικεφαλής θα είναι ο Ολυμπιακός και ο ΑΟ Θήρας.

Η Α’ φάση περιλαμβάνει πρωτάθλημα δύο γύρων και οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου θα δημιουργήσουν έναν όμιλο έξι ομάδων, χωρίς όμως να μεταφέρουν τη βαθμολογία της Α’ φάσης. Η Β’ φάση θα έχει ένα νέο μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων και ο πρωταθλητής θα βγει μέσω της βαθμολογίας.

Ο διαχωρισμός των δύο ομίλων θα γίνει με κλήρωση την Παρασκευή 31/07 και τα ζευγάρια είναι ως εξής:

-με κλήρωση θα τοποθετηθούν στους Ομίλους Α και Β ο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ Βούλας

-με κλήρωση θα τοποθετηθούν στους Ομίλους Α και Β ο ΠΑΟΚ και ο ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσ/νίκης

-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ τοποθετείται στον Όμιλο που είναι επικεφαλής ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και στον άλλο όμιλο (που είναι επικεφαλής ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ) με κλήρωση τοποθετείται ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ή ο ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

-όποια από τις ομάδες ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ και ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ δεν κληρώθηκε (όπως παραπάνω) τοποθετείται στον όμιλο που είναι επικεφαλής ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και ο ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ στον όμιλο που είναι επικεφαλής ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ

-με κλήρωση θα τοποθετηθούν στους Ομίλους Α και Β ο ΑΠΣ ΑΙΑΣ Ευόσμου και ο ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013

-με κλήρωση θα τοποθετηθούν στους Ομίλους Α και Β η ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ και ο ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button