ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρέχουν» «Παπ» και Μάντζαρης

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν την Τετάρτη οι δύο διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού και θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια να προλάβουν την αναμέτρηση με την Μάλαγα.

 

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, αναφορικά με την πορεία αποθεραπείας των Κώστα Παπανικολάου και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι δύο διεθνείς παίκτες έλαβαν μέρος σ’ ένα μέρος της προπόνησης της Τετάρτης κι έδειξαν να ξεπερνούν κάπως τους τραυματιμσούς που αντιμετωπίζουν.

Θυμίζουμε ότι ο «Air Pap» προέχεται από οστικό οίδημα, το οποίο δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στην Κύμη, ενώ σε ό,τι αφορά τον Μάντζαρη, ο 27χρονος πόιντ γκαρντ «κληρονόμησε] σητν αναμέτρηση με την Κύμη κάκωση στο δάκτυλο του ποδιού του.

Αμφότεροι δείχνουν τρομερή διάθεση να νικήσουν την μάχη με τον χρόνο και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους Γιάννη Σφαιρόπουλου για τις ανάγκες της καθοριστικής αανμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα την προσεχή Παρασκευή.

Πολλα΄θα κριθούν από την τελευταία προπόνηση της Πέμπτης, όπου οι δύο διεθνείς θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν κι’ άλλο ρυθμούς, ώστε να φωνάξουν ετοιμοπόλεμοι.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button