Για τους Ισπανούς δεν έχει “χαλάσει” οριστικά

Η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο “χάλασε” για τον Ολυμπιακό και για εξωαγωνιστικούς λόγους με τους Ισπανούς να στέκονται στο ότι δεν βρέθηκε η απαιτούμενη φόρμουλα για τα δικαστικά του θέματα, αλλά παράλληλα φροντίζουν να κρατούν ανοιχτό το θέμα.
Είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος στόπερ της Βιγιαρεάλ έχει μία σημαντική δικαστική εκκρεμότητα και ένα δικαστήριο, το οποίο μάλλον θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Είναι χαρακτηριστικό πως η εφημερίδα “AS” σε ρεπορτάζ της αναφέρεται στο ότι στις επαφές των Ολυμπιακού – Βιγιαρεάλ δεν βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα για αυτό το θέμα, ενώ ο Ρούμπεν Σεμέδο θέλει και ειδική άδεια για να πάρει μεταγραφή εκτός Ισπανίας.
Ο 25χρονος Ρούμπεν Σεμέδο πάντως σύμφωνα με τις ισπανικές πηγές δεν θέλει να μείνει στη Βιγιαρεάλ και συνεχίζει να επιδιώκει την μεταγραφή του ακόμα και με καθεστώς δανεισμού. Η εφημερίδα “AS” πάντως και άλλα ισπανικά ρεπορτάζ αφήνουν ένα… παραθυράκι για να αλλάξουν πάλι τα δεδομένα για τον Σεμέδο και να πιάσει εν τέλει Λιμάνι. Πάντως από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη πληροφορία.