ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τους … γλέντησαν Τσιλιμπάρης και Άρσιτς!

Τιτάνες οι δύο τερματοφύλακες του Θρύλου κράτησαν την ΑΕΚ στα 13 γκολ σε όλο το παιχνίδι του τελικού και ουσιαστικά συνέβαλαν τα μέγιστα χαρίζοντας χάρισαν το δεύτερο διαδοχικό Κύπελλο Ελλάδας

Οι μεγάλες ομάδες «χτίζονται» από τους τερματοφύλακές τους αναφέρει ένα ρητό που αφορά τον Βασιλιά των αθλημάτων το ποδόσφαιρο, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η μοναδικότητα και η τεράστια συμμετοχή στις επιτυχίες των παικτών που υπεραπίζονται την εστία της ομάδας τους.

Εξαίρεση στον … ποδοσφαιρικό κανόνα δε θα μπορούσε να αποτελέσει και το άθλημα του χάντμπολ. Με τον Ολυμπιακό να έχει την ευτυχία να διαθέτει δύο τεράστιους, δύο ανίκητους τερματοφύλακες

Καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού Κυπέλλου Ελλάδας από τους «ερυθρόλευκους» διαδραμάτισαν οι δύο τερματοφύλακές του, Κώστας Τσιλιμπάρης και Ιγκόρ Άρσιτς!
Οι δύο … φύλακες άγγελοι της «ερυθρόλευκης» εστίας με τις εκπληκτικές τους αποκρούσεις έβαλαν ένα πελώριο…  απαγορευτικό στις ορέξεις των παικτών της ΑΕΚ, «οπλίζοντας» παράλληλα με αυτοπεποίθηση τους συμπαίκτες τους στις καθοριστικές στιγμές του τελικού!

Τι να πούμε! Μέχρι το τέλος του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις 13 φορές, αφού δεν μπορούσαν με τίποτα να … νικήσουν τους απροσπέλαστους Τσιλιμπάρη και Άρσιτς, που ύψωσαν «Σινικό Τείχος» μπροστά από την εστία τους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button