ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τον γύρο του κόσμου η φιέστα του Ολυμπιακού!

Η Παγκόσμια Ένωση Αθλητικού Τύπου εκθειάζει τους Πρωταθλητές Ελλάδας για τα «Φώτα Ελπίδας».

Η φιέστα του Ολυμπιακού για το 45ο Πρωτάθλημα στην ιστορία του θα γίνει την Κυριακή το βράδυ. Μια ερυθρόλευκη γιορτή που έχει τον τίτλο «Φώτα Ελπίδας». Μια θρυλική βραδιά για να γιορτάσει ο Θρύλος την επιστροφή στο θρόνο του, στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα είναι μια βραδιά ξεχωριστή.

Η Παγκόσμια Ένωση Αθλητικού Τύπου εκθειάζει τους ερυθρόλευκους. Στέκεται στο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας που θέλει να στείλει ο Ολυμπιακός στους φιλάθλους του και τον Πειραιά, από τον Πειραιά στην Ελλάδα και από την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην ιστοσελίδα της Ένωσης έχει ανέβει κείμενο που περιγράφει όλα όσα θα κάνουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας την Κυριακή. Με την φιέστα να κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. Διότι ο Ολυμπιακός θέλει να συνδέσει το ποδόσφαιρο, τις αξίες του συλλόγου, την αλληλεγγύη με την τέχνη και τον πολιτισμό για να επικοινωνήσει ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα το μεγαλείο του Ελληνικού Ολυμπιακού Πνεύματος. Υπό τους ήχους της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζηδάκη και με στόχο να τιμήσει ο Θρύλος και τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνα Μερκούρη.

Μια βραδιά μαγική. Από τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά τα «Φώτα Ελπίδας» θα φτάσουν σε όλο τον κόσμο!

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close