MediaΜΠΑΣΚΕΤΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βεζένκοφ [video]

O Σάσα Βεζένκοφ μίλησε μετά το τέλος του μικρού τελικού με τον Παναθηναϊκό και έστειλε μήνυμα ενότητας εν όψει τελικών.

Αν μπορούσες να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στον καθένα ξεχωριστά, τί θα έλεγες: «Να μείνουμε ολοι μαζί. Τον ευχαριστούμε που ήταν εδώ και σήμερα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, σε ένα προορισμό που είναι περίεργος και θέλει κόπο. Καταλαβαίνουμε ότι τον πληγώσαμε. Δε θέλει πολλά λόγια. Να μείνουμε όλοι μαζί και να παλέψουμε για τον τελευταίο στόχο της σεζόν. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο».

Πώς θα γίνει το restart: «Να φύγουμε από εδώ για αρχή, να τα αφήσουμε όλα πίσω, ο καθένας να κοιτάξει τον εαυτό του πρώτα και μετά όλοι μαζί. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν υπάρχει χρόνος θα παίξουμε σε μια καυτή έδρα, πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί».

Και συμπλήρωσε: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Μαζί παλεύουμε, ξέρω ότι μια κακή στιγμή σβήνει επτά μήνες δουλειάς και όμορφων στιγμών, έτσι είναι ο αθλητισμός και η ζωή. Έχουμε άλλο ένα στόχο και πρέπει να τελειώσει η σεζόν με έναν τίτλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button