ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το τσίρκο ολοκληρώθηκε!

1428930

Ο Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε το απομεσήμερο της Πέμπτης ότι βάζει λουκέτο στη Super League μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, επικαλλούμενος λόγους ασφαλείας…

 

Στην απόφαση να αναβάλει την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super Leaggue  προχώρησε – όπως αναμενόταν – ο Σταύρος Κοντονής!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας, με την απόφαση αυτή να έχει βρει αντίθετο τον Ολυμπιακό μετά από την χθεισνή επίσημη ανακοίνωση που εξ΄δσωσε η πειραίκή ΠΑΕ.

Όπως βλέπουμε λοιπόν το… τσίρκο του παραλόγου συνεχίζεται για τον Κοντονή και τους υποβολείς του. Το πρωτάθλημα Ελλάδας δεν θα αρχίσει έως τις 5 Σεπτεμβρίου

Μιλάμε για μία αστεία κι εντελώς αβάσιμη απόφαση, με τον Υφυπουργό να επικαλείται την έλελιψη ασφάλειας, τη στιγμή όπου τα πάντα υπολιετουργούν!

Δεν μπόρεσε να πάρει την ευθύνη της αναβολής και τα έριξε σε άλλους ο Κοντονής.

Ο Σταύρος Κοντονής και η …συνομοταξία του βάζουν λουκέτο στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας το τερατούργημά τους!~

Αλλά αυτό βέβαια δεν θα μείνει αναπάντητο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός κι άλλες ομάδες, που θα κινηθούν δικαστικά κατά της απόφασης για την αναβολή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Νόμου 4049/2012, με βάση τις εισηγήσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, υπέγραψε σήμερα απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου 2016 η διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Στις εισηγήσεις τους η Ελληνική Αστυνομία και η ΔΕΑΒ αναφέρουν ρητώς ότι «συντρέχουν οι προϋποθέσεις του Νόμου που δικαιολογούν τη λήψη διοικητικών μέτρων, καθ΄ όσων θεωρείται ότι ανακύπτουν σοβαροί λόγοι προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και εγείρονται ζητήματα πιθανολογούμενης διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης.

Υπό τις παρούσες συνθήκες και ως την αποκατάσταση της ομαλότητας καθίσταται λίαν επικίνδυνη η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων σε όλες τις προγραμματισμένες επίσημες διοργανώσεις».

Στο «δια ταύτα» της υπουργικής απόφασης αναφέρεται:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

«Την αναβολή, τουλάχιστον μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου 2016, της διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Super League Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, για τους λόγους που επικαλείται η Δ.Ε.Α.Β. και η Ε.Λ.Α.Σ., ήτοι την αυξημένη αντιπαλότητα και το εξόχως τεταμένο κλίμα, όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, λίγο πριν από την έναρξη των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και ιδίως του πρωταθλήματος της Super League, μεταξύ της Ε.Π.Ο., της διοργανώτριας αρχής και σημαντικού αριθμού ομάδων, καθώς και της διάχυτης πεποίθησης του φίλαθλου κοινού περί αδιαφάνειας και μη ισονομίας ως προς τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, καθόσον σφόδρα πιθανολογείται ότι η παραμικρή αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει εκτεταμένες βίαιες συμπεριφορές».

* Η απόφαση του κ. Κοντονή θα δημοσιευθεί εντός της ημέρας στο Φ.Ε.Κ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button